Jump to content
Българският форум за музиканти

Infinity

Members
 • Content Count

  514
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Infinity last won the day on May 8

Infinity had the most liked content!

Community Reputation

109 Excellent

1 Follower

About Infinity

 • Rank
  bardess
 • Birthday July 18

Previous Fields

 • Инструмент
  vocals, guitar

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Русе
 • Interests
  музика, йога, деца, книги, поезия, червени вина, хомеопатия, компютри

Recent Profile Visitors

2,486 profile views
 1. С голямо прискърбие ви съобщавам, че вчера Цеко(Цветомир Занев) е починал от инфаркт в русенска болница, чакайки пред кардиологичен кабинет. Почивай в мир, Цеко!
 2. Infinity

  Loud - Here I Go Again Acoustic

  Липсва ми пауър, присъствие в пеенето на момичето. На моменти минава на носово пеене, на моменти го оправя, постановката като цяло е нещо, върху което трябва да се съсредоточи, добре е да има тук таме вибрато... Има много хубав тембър, пее вярно, но ако работи върху себе си, ще стане много добра. Успехи!
 3. Infinity

  Loud - 18 And Life Acoustic

  Много сладки!!! Вокалистът ме впечатли много, има изработен стил на пеене, парчето звучи много яко по този начин! Искам да знам как се казва това момче, има бъдеще пред него. Пожелавам на целия проект успехи, ще се радвам да чуя повече неща. Напред!
 4. Малко кофти, че нямам реверб от пулта и трябва да компенсирам от дължината на тона, иначе можеше да стане и по-добре.
 5. Infinity

  Програми за мастериране

  Благодаря ви за бързите отговори! vision, това е точно това, което търся! Вече смъквам и нямам търпение да го вкарам в употреба. Още веднъж, благодаря!
 6. Здравейте, приятели! Интересувам се от специализирани програми, които служат изключително и само за мастериране. Не ме интересуват CuBase, Sonar и т.н. програми за звукозапис и миксиране, с които може И да се мастерира. Търся програма, която е само за мастериране. Някой би ли могъл да помогне с конкретен съвет? Предварително благодаря! Хубава вечер на всички
 7. Infinity

  Dream Theater - These walls vocal cover

  Яяя, колко интересен глас имаш!!! Много ми харесва колко различно чувство вкарваш, сякаш надниквам в душата ти... Много съм "За" различния прочит, след като е направен кадърно и съобрезно с гласовите специфики. Настръхнах! Браво, благодаря ти!
 8. Infinity

  "Free Them" - Kristal Bardess

  Мони, при Добрин направих и 4-те записа! Много съм доволна от работата му. Благодаря на всички ви за добрите думи!
 9. Infinity

  "Free Them" - Kristal Bardess

  Мерси! Аз имам идея и за тежък аранжимент, но за момента каквото можахме, направихме.
 10. Free Them - Kristal Bardess Тази песен ми е подарък от известния оперен бас-баритон - Мартин Цонев! Аранжиментът и текстът са мои, а идеята възникна на купон, уж щяхме да пием, а взехме че се разписахме и развихрихме, та така! Ще се радвам на мненията ви, били те и критични.
 11. Благодарим ти, Мони!
 12. Infinity

  The Chopurs - Change The World cover by Eric Clapton

  Прекрасно!
 13. Малко сме статични, ама като на реп-я... какво да правиш!
 14. Infinity

  "Път" - Kristal Bardess

  Първите три места си поделиха Англия, Германия и Франция, както винаги е било, но аз съм доволна и на това признание. Благодаря!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.