Jump to content
Българският форум за музиканти

debelin

новаци
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно debelin

  • Рожден ден 09/26/1981

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

debelin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. В крайна сметка купихме един AKG. Дано не е лош избор. Благодаря ви пак за помоща.
  2. Малиииииииии, един господин ме застреля с 872лв.
  3. Хей, вие сте се разписали. Поговорих с него - за съжаление няма да успее да дойде до София, за да направим "спявката". Все пак след разговор и той се насочи към Shure. Така че това ще е марката. Държи също на безжичен, така че може да се наложи да вдигнем малко парата . Колко па аджеба да струва това SM58 ? Ще се радвам на адреси към локацията на магазините за които говорите. Благодаря за съпричастността и let da music play.
  4. Здравей, за момента си прехвърлят един микрофон с колежката му, но за съжаление незнам що за машина е.
  5. Здравейте, попаднах случайно на вашия форум (за което съм щастлив), попрочетох това онова и смятам, че ще можете да ми помогнете в избора на микрофон за баща ми. Искам да го изненадам човека . Незнам от какво зависи избора на микрофон, за това ще споделя информацията, която намирам за важна и смятам, че ще ви упъти да ми помогнете. Наскоро навърши 50 години. Пее от гимназията още (имали са банда ). Към момента пее в заведения с жива музика. Изпълнява предимно народни и естрадни песни, увлича се понякога и по сръбската естрада. Парата, която мога да отделя е да речем около 500лв. Какво безжично мога да му взема на човека да се радва. Благодаря ви и нека музиката бъде с вас .
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.