Jump to content
Българският форум за музиканти

asparuhov

новаци
  • Мнения

    28
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно asparuhov

  • Рожден ден 09/27/1990

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Contact Methods

  • AIM
    aragorn_asparuhov
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Ботевград
  • Interests
    Футбол и музика...

asparuhov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Значи на ул. Хан Аспарух така ли?
  2. Е разбира се. Но не искам да отида в някой магазин където продават само някакви боклуци, че ще обикалям цял ден... :Д Аз онзи ден се отбивах през Фактор близо до СУ имаха някакъв магазин но там бяха предимно скъпички. Къде може да намеря адреса на въпросният Ямаха?
  3. Следващата седмица ще си купувам нова акустична китара и мисля да вложа около 150лв. Можете ли да ми кажете място където мога да намеря евтини и същевременно сравнително качествени. Предварително благодаря.
  4. Meрси на всички. Затегнах го малко и май не е мръднал
  5. бе преди няколко месеца си купих едно скуайерче за 450 кинта от РФ, обаче ми се струва че грифчето почна нещо да се огъва. Може ли да се направи нещо по въпроса? Бтв струните са оригиналните не съм ги сменял.
  6. За клавира най-вече ми трябва.
  7. Значи търся таблатура за следната песен Die Toten Hosen - Der letzte Kuss. Аз съм си намрил една ама само нея(всъщност от нета навсякъде излиза само тя) обаче ми се иска ако може да се намери отнякъде и за гитар про. Трябва ми спешно, че скоро почваме подготовка за представление което е следващата седмица и не сме големи музиканти :Д Много бих се радвал ако някой може да помогне.
  8. Не си сам. Преди 2 месеца, 1 час се мъчих да завържа ноите струни на класическата си китара без да се измъкват катоп очна да ги настройвам. Жалка гледка бях..
  9. Ошо, знаеш ли с колко правописни грешки пишеш?
  10. Пападнах на тази оферта: http://www.camerton999.com/index.php?s=det...d=405&Link= Верочтно това ще е крайният избор макар че имам още 2-3 варианта. Та ако не съм прекалил с нахалстовото какво мислите за това.
  11. Значи намислил съм 600 кинта китара + някакво кубе. Може и малко вариации в сумата но това е. А че съм мързел има нещо такова обаче ме питайте откъде съм намерил 400 кинта(и малко отгоре). Бях чувал че Ибанез са добри китари и сега ще си намеря клипчета с въпросните модели да ги чуя. Мерси за инфото.
  12. Не се репча. Не съм такъв просто... Просто се надявах на малко помощ и междувпрочем събрал съм 2 часа четене из темите. Ще драсна едно редче като си избера китара и още едно като си купя... Айде със здраве.
  13. Мдам като гледам май таке ще се наложи да направя... @всички други: Радвайте се че имам добро възпитание и ми е мил акаунта...
  14. Еми аз съм мързеливец, идиот искам всичко наготово, с други думи готованец и трябва се науча да правя всичко сам така ли?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.