Jump to content
Българският форум за музиканти

st0rmblastt

Members
  • Мнения

    158
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от st0rmblastt

  1. Добре де, няма ли някой да се саморекламира или да препоръча майстор?
  2. Идеята е да ми погледне обстойно китарката някой... Ако има нещо, което не е наред, да се оправи (срещу съответното заплащане разбира се). Нещо по флойда някфи петна ръжда има (1-2 и са мънички засега), 6-тата струна бръжди като се свалят струните по близо до грифа, ръчката скърца малко... и сигурно (да се надявам, че няма да се налага) може да има и някой друг проблем. Става въпрос за Yamaha RGX 420s. Благодаря. П.С. Става въпроса за Шопландия
  3. Поддържам си китарето(Yamaha RGX420S) добро общо взето. Само че преди дни се появиха пеътнца ръжда във болтовете на флойд-роуза(тези, които регулират колко да са отдалечени от грифа шестте джаджи, което държат самите струни - не знам как му е името). Та какво се прави в такъв случай?
  4. На мене най-много ми куцат арпежите/суийп пикинга, просто защото почте никога не съм наблягал на тях, а и в момента изчиствам скалите и алтърнейта. Има да изчиствам ехеееее... :think: :guitar:
  5. st0rmblastt

    Art

    От форума на Catamenia То баскитара, ама не можах да се сдържа.
  6. Немам думи! Избуши кочината! Евала!
  7. Много приятно...А клавира семплиран ли е или ти го свириш?
  8. По-добре да е лично мнение, щото някой кат` мене ше почне да ти се заяжда Лично за мене бай Слашо не е нищо особено с тия пентатоники и въобще не и никъв техничар, ама айде. Че на November Rain, Ain't It Fun и Еstranged са страхотни солата - спор няма... ама чак да ти е идол... Твоя си работа. (лично мнение) Айде със здраве...
  9. st0rmblastt

    Shred клуб

    Идвам и аз следващият път. Тоя вторник просто не можах.
  10. st0rmblastt

    Wanted

    Fredrik Thordendal (Meshuggah) ?
  11. st0rmblastt

    Shred клуб

    И аз съм некадърник, ама шъ съ пробфам. :guitar:
  12. st0rmblastt

    Анкета :)

    Подобни изцепки не са интересни, не го ли разбрахте? Ти явно си чул 2-3 апокрифни групички и си си извадил напълно грешен извод. Блек-ът е много разнообразен стил с адски много групи и просто не можеш без да си чул поне по-няколко представителя на основните течения да правиш такива изводи(а съм сигурен, че не си). Освен това - кой си ти, че да казваш кое е музика и кое не е? Каво те накара да мислиш така? Очаквам сериозна аргументация, а не празни приказки, показващи липса на каквато и да е информация. :evil: За изцепката относно пънк-а...нека някой друг коментира, че нямам нерви По-темата: След Death, китарите най-много ми харесват в Thrash, Progressive(в него само китарите май ми харесват ). В блек-а също има много добри китари, както и много пръдни. (лично мнение).
  13. st0rmblastt

    Анкета :)

    Kak be,3ма сме ве4е!хахахахах И мене мъ бройте. Визирам Brutal, Technical и Melodic.
  14. st0rmblastt

    яка работа

    Добре, ти видя ли видеото? Или ти беше достатъчно да видиш, че пича е с дълга коса и черна китара и да се откажеш?
  15. st0rmblastt

    Проблем

    Бавно чегъртане - там е истината. После скоростта и чистотата на свиренето си идват сами... Пробвай с показалеца да заглушиш 6та след като преминаваш на 5та...или ако ти е удобно с друг пръст там...(за конкретното упражнение)
  16. то за сърденето няма кои да се сърди,ама като искам електричката ми да вади на чист канал звук като на акустична кво да правя....се трябва нещо да се измисли На клийн с малко хорус и като дигна средните и намаля басите даже по-гот ми звучи от акустична...Пробвай ако искаш :hello:
  17. Ш'са сетиш! Много приятни солачки има...единственото хубаво нещо в Rhapsody e точно той. :guitar:
  18. Пре**а ми се кабела, тия дни може да запиша и азе тремоло... Ей тоя пич Ако наистина пиква с такава скорост...
  19. st0rmblastt

    Reason

    Прочети правилата. :read:
  20. Много готин глас, много приятен (по принцип не трая женски вокали)
  21. st0rmblastt

    Yamaha Rgx 420 S

    В Малкия Цум е Drop 6.
  22. Не съм казал, че сичко е на 6 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.