Jump to content
Българският форум за музиканти

st0rmblastt

Members
 • Content Count

  158
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About st0rmblastt

 • Rank
  1337 p\/\/|\|3|2
 • Birthday 02/19/1988

Previous Fields

 • Инструмент
  Yamaha RGX420S

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  The True Forest Of The Only True Metal And The Other Heavy Minerals
 1. Добре де, няма ли някой да се саморекламира или да препоръча майстор?
 2. Идеята е да ми погледне обстойно китарката някой... Ако има нещо, което не е наред, да се оправи (срещу съответното заплащане разбира се). Нещо по флойда някфи петна ръжда има (1-2 и са мънички засега), 6-тата струна бръжди като се свалят струните по близо до грифа, ръчката скърца малко... и сигурно (да се надявам, че няма да се налага) може да има и някой друг проблем. Става въпрос за Yamaha RGX 420s. Благодаря. П.С. Става въпроса за Шопландия
 3. st0rmblastt

  Ръжда по флойда

  Поддържам си китарето(Yamaha RGX420S) добро общо взето. Само че преди дни се появиха пеътнца ръжда във болтовете на флойд-роуза(тези, които регулират колко да са отдалечени от грифа шестте джаджи, което държат самите струни - не знам как му е името). Та какво се прави в такъв случай?
 4. На мене най-много ми куцат арпежите/суийп пикинга, просто защото почте никога не съм наблягал на тях, а и в момента изчиствам скалите и алтърнейта. Има да изчиствам ехеееее... :think: :guitar:
 5. st0rmblastt

  Art

  От форума на Catamenia То баскитара, ама не можах да се сдържа.
 6. st0rmblastt

  Art

 7. st0rmblastt

  Never-ending Fictions

  Немам думи! Избуши кочината! Евала!
 8. st0rmblastt

  Инструментал

  Много приятно...А клавира семплиран ли е или ти го свириш?
 9. st0rmblastt

  Любими китаристи

  По-добре да е лично мнение, щото някой кат` мене ше почне да ти се заяжда Лично за мене бай Слашо не е нищо особено с тия пентатоники и въобще не и никъв техничар, ама айде. Че на November Rain, Ain't It Fun и Еstranged са страхотни солата - спор няма... ама чак да ти е идол... Твоя си работа. (лично мнение) Айде със здраве...
 10. st0rmblastt

  Shred клуб

  Идвам и аз следващият път. Тоя вторник просто не можах.
 11. st0rmblastt

  Wanted

  Fredrik Thordendal (Meshuggah) ?
 12. st0rmblastt

  Shred клуб

  И аз съм некадърник, ама шъ съ пробфам. :guitar:
 13. st0rmblastt

  Анкета :)

  Подобни изцепки не са интересни, не го ли разбрахте? Ти явно си чул 2-3 апокрифни групички и си си извадил напълно грешен извод. Блек-ът е много разнообразен стил с адски много групи и просто не можеш без да си чул поне по-няколко представителя на основните течения да правиш такива изводи(а съм сигурен, че не си). Освен това - кой си ти, че да казваш кое е музика и кое не е? Каво те накара да мислиш така? Очаквам сериозна аргументация, а не празни приказки, показващи липса на каквато и да е информация. :evil: За изцепката относно пънк-а...нека някой друг коментира, че нямам нерви По-темата: След Death, китарите най-много ми харесват в Thrash, Progressive(в него само китарите май ми харесват ). В блек-а също има много добри китари, както и много пръдни. (лично мнение).
 14. st0rmblastt

  Анкета :)

  Kak be,3ма сме ве4е!хахахахах И мене мъ бройте. Визирам Brutal, Technical и Melodic.
 15. st0rmblastt

  яка работа

  Добре, ти видя ли видеото? Или ти беше достатъчно да видиш, че пича е с дълга коса и черна китара и да се откажеш?
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.