Jump to content
Българският форум за музиканти

Borislove

новаци
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Borislove

  • Рожден ден 01/02/1988

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара Орфей

Contact Methods

  • Website URL
    http://mastilnica.hit.bg
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    София, Видин
  • Interests
    Бокс, книги, музика, "Минута е много"

Borislove's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Идеята е просто жестока. Но като прочетох предложените теми малко се озадачих. Биха били неразбираеми за повечето начинаещи. Според мен трябва да има няколко глави за начинаещи, в които да има и информация за напреднали, отделно маркирана (подобно на Correct Ways Of... абе любомата книга на Axe, знаете я). Като почнете да я правите хванете няколко начинаещи (които с радост биха се отзовали) и ги питайте какво знаят и какво не. Така ще намерите идеи за темите. Това за начинаещите са десетина страници. После ще напишете и за напредналите, където е вече истината. Това ще бъде наистина уникална книга, писана от десетина човека, всеки със неговия стил музика. Тогава ще дойде трета редакция, в която отделени от текста ще има съвети, трикове, упражнения, таблатури, ще се разберете кои песни да се сложат на края на разделите... Може и да направи впечатление на някой издател.
  2. Кажете добра програма за настройване на китара чрез микрофон. Нямам никакъв слух и съм много зле с настройването.
  3. При мен си работи на Firefox. Благодаря, чувствам се по-полезен, по-значим и малко по-мъдър!
  4. Забелязъл съм, че някой сайтове си имат собствена иконка във Favorites и е доста по удобно в моя километричен списък от сайтове. Мисля че се прави с някакъв доста елементарен скрипт и една нотичка пред имаето на сайта ще бъде просто много оригинално.
  5. Borislove

    Въпросче?

    Абе да беше пробвал с рашпиалата направо! От 100 до 16 са най-едрите - за дърво. От 120 до 200 са средните - за метал. От 320 до 420 са фините - за фино шлайфане Не съм сигурен дали още се намират 420, тя е много готина и прави лака гладък като на дявол окото. А за обиците !
  6. Близо три години се мъча с един Орфей, скоро му правих ремонт и ще пусна малко снимки да се посмеете. А за магазините - ходих във Фактор и в РФ, нямаше втора ръка. Все пак ще те послушам и ще видя и из другите магазини.
  7. Borislove

    Въпросче?

    А може да импровизираш още повече - звездички от пагони, копчета от риза...
  8. Знам ли... просто си мислех, че така мога да си намеря някоя китарка от "среден клас" за малко по-ниска цена.
  9. Borislove

    Въпросче?

    Това не е ли по-популярно като безир? FeramonD, ако не ти се струва голяма гавра, що не я направиш fretless? Не знам обаче как става, но из форума някой обясняваше как си направил фретлес Орфей.
  10. Видях във Фактор една за 90 лева, но не ме впечатли особено много. Предпочитам, ако си копувам да дам още 40-50 лева, ама да знам, че съм си купил добра китара.
  11. Струва ли си да си купя акустична китара втора ръка. Чувал съм, че дори е за предпочитане понякога, обаче за около 100 лева едва ли мога да намеря нещо свястно. А, да знаете къде в София се продават втора употреба музикални инструменти?
  12. Браво, браво! Обаче едва ли си печелил в област "Месо и месни специалитети" и на всеки въпрос публиката да избухва в смях, особено на въпроса : "Как се казва супата от свински крака, уши и опашки?". И аз едвам се сдържам да не се разхиля и промълвявам със сетни усилия : "Пача!" Като почнахме с излагациите, ако ме предразположите ( ) ще ви разкажа и как бях момче на късмета при Къци.
  13. За това според мен Factor е отпред, защо английската изобщо не е фактор. (готина игра на думи, доста съм надобрял)
  14. 1)nickname: Borislove 2)Възраст: 17г. 3)Образование: 11-ти клас в Първа английска в София (зад магазина на Factor) 4)Вашият инструмент/и: Китара Орфей. В момента я ремонтирам, с молив вместо седло 5)Предпочитан музикален стил: Пауър, симфоничен, диско, БГ хаус, индъстриал, U2 6)Вашият вдъхновител: Радо и Нинко (Steve_Vai) / Никола Вапцаров 7)Досегашни (не)реализирани проекти: реализиран - I-во място в "Минута е много", нереализиран - много, не им обръщам внимание 8)Странични интереси: бокс, вицове, книги на Георги Мишев, БГ филми, белот, фитнес 9)В кратце(или с две думи за вас самите): Роден съм във Видин, живея от 5 години в София, отличник в Английската, необвързан (засега), 176см. височина, бутам 80 кг. от лежанка, пия тоник и бира, обичам всичко да е подредено около мен, педантичен съм, не псувам, редя пъзели, преди 3 месеца си остригах косата, отскоро пиша във форума, преди това само четях. Основен възглед за живота : виж подписа
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.