Jump to content
Българският форум за музиканти

Kamenitza

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Kamenitza

  • Рожден ден 12/01/1970

Previous Fields

  • Инструмент
    на китара, аматьор :)

Kamenitza's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Готино, и то даже много добър звук! Steve Vai
  2. Искам само да връщам сигнала обратно от миксера в картата и да мога да запиша това което ще чувам, и за другия въпрос как ще стане да използвам amplitube. Ако може по- подробно, просто неразбирам, моля ви се!!!
  3. Слушал съм много групи, но останах с обеждението си че Europe са с най-добър "саунд"
  4. Показва само сигнала в неговия си контрол панел на Delta-та, но в програми немога да рекордвам.
  5. Неще брат, нестава, ти от Варна ли си?
  6. Здравейте пичове, нов съм във форума. Имам един малък проблем, ще се радвам ако ми помогнете да го разреша. Хмм, имам звукова карта DELTA1010LT, имам си и миксер MACKIE DFX 6, боксове BEHRINGER. Взех кабели. Всичко съм свързал, но немога да запиша сигнала който го връщам през миксера отново в картата. Значи, искам това което се чува на компютъра да влиза в миксера, ОК направил съм го, но искам също и обратния сигнал да влизат в звуковата карта, също съм го направил даже в менюто на делтата показва сигналите, но пък немога да го запиша сигнала в Cubase например. Иначе картата е много готина И още един въпрос за да ползвам програми като Amplitube Guitar Rig и т.н. китарата трябва ли да влиза в миксера или направо в звуковата, с какъв кабел. Мерси предварително!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.