Jump to content
Българският форум за музиканти

seasons

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от seasons

  1. наистина всеки музикант трябва да умее да се концентрира.например на мен ми е изключително трудно да се съсредоточа в/у изпълнението си когато треперя от притеснение.винаги ми се случва, не умея да да сдържам притеснението си и вече много пъти ми е правило проблем това.гласа ми трепери,засъхва ми гърлото и устните.посъветвайте ме какво да правя преди участие, за да не се притеснявам толкова!
  2. и аз имам желание за професионален микрофон, но не мога да си го позволя.за репетиция ползвам един кабелен микрофон и ми върши работа, но качеството на оригинала не може да се сравнява.
  3. seasons

    Още за дишането

    моля ви помощ!все още не съм научила техниката на дишане.обяснете ми къде се пълни въздуха.доколкото разбрах като се опитваш да дишаш коремно се напълват между коремните кухини но не знам как трябва да усетя че са пълни.и как по-пестеливо да изразходвам въздуха си,защото съм забелязала при малко по-трудна песен с модулация например издъхвам. трудно ми достига въздуха.имам познати които са ми казвали,че след като научиш техниката всичко е много по-лесно.
  4. Аз мисля, че с всеки микрофон е различно, затова всеки път преди да пея изпробвам микрофона.Понякога се налага много да го приближавам или отдалечавам.Вкъщи си имам например слаб микрофон, който се доближава почти изцяло до устните.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.