Jump to content
Българският форум за музиканти

bad1bad2

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Пиано

Profile Information

  • Gender
    Male

bad1bad2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Ако можеше да върви на PC бих си го поръчал на секундата
  2. bad1bad2

    Cubase/Nuendo

    Съжалявам сигурно има подобни теми ,но проблемът ми е следният: Клавиатурата е на Novation Impuls 61 свързана е с USB директно към компютъра ,програмата която използвам е Qubase 5 а той използва драйвера на звуковата ми карта която е Desktop Konnekt 6. При свирене нямам забавяне всичко си е наред , но при запис се разминават нещата. Пробвах настройките на Buffer size и нямаше голямо подобрение. Възможно ли е да не правя нещо както трябва ?
  3. Значи намислил съм да си купувам кондензаторен микрофон но се колебая между няколко а те са следните: Neumann TLM 102 Akg Perception 820 Tube Akg Perception 420 MXL V69 ME - за този модел знам най малко от това което прочетох по форумите все хубави неща чувам но искам да чуя и вашите мнения и насоки.Микрофонът ще се използва както за вокали така и за запис на акустични инструменти разбира се сигнала ще минава през лампов предоставел и се чудя дали има толкова голямо значение и микрофона да е лампов защото искам крайният звук да е мек и приятен за ухото. Благодаря ви предварително.
  4. bad1bad2

    Дайте мнения

    Някой може ли да ми каже мнение за EPIPHONE LES PAUL ULTRA II като гледам клипчета за нея ми привлече вниманието но не знам дали наистина е хубава.
  5. bad1bad2

    AKG Perception 820 Tube

    Здравейте намислил съм да си закупя кондензаторен микрофон спрял съм се на този модел AKG Perception 820 Tube някой записвал ли е с него ще ми е интересно да чуя вашите мнения, ще го използвам за запис на вокали. Четох доста по темата във форума и забелязвам че доста от вас са почитатели на audio technica i Rode аз също съм почитател разбира се но имам наблюдения само за Rode със audio technica не съм имал възможност да записвам та искам да чуя вашите мнения за избрания от мен модел а и сравнение между изброените от мен марки.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.