Jump to content
Българският форум за музиканти

ZoSo

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от ZoSo

  1. ZoSo

    Питане за Wah педал

    Има пазарно решение за честотите: https://www.talkbass.com/threads/ibanez-weeping-demon-wah.528833/
  2. Стефан Цолов се казва. Много талантлив.
  3. Ха, ето ги и заедно тези герои ...
  4. Намерих тук: http://www.kn34pc.com/sch/sch_ampl/sch_ampl_b100.pdf
  5. Схемата на това Б 100 може ли да се намери някъде?
  6. ФБ нещо са прецакали тези кратките връзки. Може ли нов линк, че не мога да ви намеря страницата с търсачката. Много ми харесва парчето.
  7. ZoSo

    Бас кубета

    да ще има. Затова има кубета за бас и кубета за китара...
  8. ZoSo

    Бас кубе Ii

    Според мен има проблем с усилвателя, това което казваш не е нормално. Напомня ми за стария ми усилвател HiFi, който кривеше над 50 % независимо колко вата са колоните зад него. Лошото е че ако има дефект в стъпалото, може да повредиш и самия говорител (даже и с защита). Ако има как да пробваш същия модел в някой магазин според мен е най добре, за да се установи така ли са направени или си е проблем само при теб.
  9. ZoSo

    Imagine

    супер е парчето.. а проблема с шума единствено може да се надвие ако имаш смесител пред компа - които да влезе в саунд картата на линеен вход - по микрофон винаги ще имаш проблем. От тук следва обаче, че в смеситела ще трябва да включиш и истински микрофон. Общо взето инвестициа от окоо 250 лв - и ще може да записваш перфектно - поне според мен ...
  10. Ето обещаните парчета които имам. Това го правихме доколкото помня, на касета с която обикаляхме по баровете с рок музика да ни вземат да свирим, та затова не са цели хехе ето ги: Californication - Red Hot Chili Papers are you gonna go my way - lenny kravitz easy - fait no more now you do what they told you - rage against the machine proud mary - tina turner save tonight - eagle eye cherry ами това е да сте живи да сте здрави !
  11. А да знаете колко ви търся аз вас .. бившите Каспъри забраихте ме мене хехе имам и аз малко архив от тогава после ще ги пусна парчетата да си стигна само до компа в нас ... ето една снимка от един краткотраен състав - Сашо китара беше по изпити тогава .. - студент да става та го няма на нея. От ляво на дясно: Сашо - бас Тео - барабани Соня - клавир Пако - вокал Пешо - китара както казах липсва - сашо .. и той китара
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.