Jump to content
Българският форум за музиканти

liamcho

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от liamcho

  1. liamcho

    Sound Forge

    Бих ти помогнал, но как се свързва клавир и как работи програмата с него, за саължение не знам. Когато работя с клавир използвам Сонар. За съжаление и аз не съм запознат много с работата на Sound Forge. Използвам я за запис, но дори не мога и качеството на звука да оправя. Добре, че програмата има някакви филтри и оправя горе-долу качеството. Търсих много в нета, но за съйаление не можах да намеря, това което ми трябва. Много съжалявам, че не мога да помогна.
  2. liamcho

    Sound Forge

    Здрасти на всички. моля за помощ при записване с тази програма. Всичко и е наред, записите са страхотни, но има един проблем. Когато в дадена песен има прекъсване за секунда, там качеството се влушава. След прекъсването започва от много тихо и след 2-3 сек. се оправя до нормалната сила на звука. Какво да направя? Къде ли не рових, но без успех. Благодаря предварително.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.