Jump to content
Българският форум за музиканти

nightcrawler

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    bass

nightcrawler's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Да,наистина Buckethead и Slash са много различни. Но все пак нали Buckethead отиде в Гънс на мястото на Slash. Макар това да не е точно неговата музика той успя да подобри доста от техните неща. Това важи особено за Nightrain. Иначе съм слущал 6-7 албума на Buckethead и нито един не ме е разочаровал. Тъй че сега чакам с нетърпение Enter The Chicken , който излиза на 25 октомври!
  2. За мен един от най-добрите китаристи е Buckethead. Много съжалявам ,че той напусна Guns`n`Roses ,защото е с класи над Slash. Ето го и него: Ето чуйте и една негова песен: Link
  3. Значи четох доста форуми и има доста противоречиви мнения. Едни казват ,че ако ще свириш с приятели в гаража и само cover-и ще правите няма смисъл.Аз лично искам да свиря неща на Kiss и Металика. Други пък казват ,че за да си добър без уроци не можеш да минеш. Е какво е ващето мнеие?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.