Jump to content
Българският форум за музиканти

remarketo

новаци
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно remarketo

  • Рожден ден 07/01/1988

Previous Fields

  • Инструмент
    kitara

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    ПЕРУЩИЦА

remarketo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравей.Същият въпрос и аз зададох за сефте във форума.В момента използвам тунер,за който се изисква микрофон но имам желание да започна да я настройвам по слух,а това с тунер нестава.Ако си решил сериозно да се научиш да свириш наи-добре започни уроци.Ако нямаш възможност или необходимота време питай хора които разбират от това,защото сам да се учиш е много трудно и вероятноста да се откажеш още в началото е много голяма.
  2. Верно е зарибявка ма за много кратко време.
  3. После ще ти драсна едно лс със сайта защото в момента нямам много време.
  4. Ако искаш има едни книжки.Всъшност те са цяла поредица.С кита ра на купон.Така се казват двете книжки които аз лично изтеглих от сайта на потребител на форума.Там се започва от самото начало и с малко твоя помощ предполагам че приятелят ти малко по малко ще навлези в необятните и все още доста чужди дебри на музиката за мен.
  5. remarketo

    Power Chords

    Благодаря.Мисля че вече си изясних някои работи.
  6. remarketo

    Power Chords

    Благодаря ти за вниманието.Но аз пак неразбрах за какво точно става вапрос.Значи идеята на тези акорди е да заглуши струните,а не да ги натискаме да произведат звук така ли? Ако може да ми го обясните като на олигуфрен,защото се ошашавих.
  7. remarketo

    Power Chords

    Здравейте.Потърсих в търсачката за тези акорди но това което намерих нещо не го разбрах.Моля ви да ми обясните за какво са тези акорди,къде се използват и къде да си намеря най елементарните. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.
  8. remarketo

    ПИТАНКА

    Може би попрекалих с разходките по грифа наистина.Все още не съм решил да ставам satriani.Имах предвид че ми е нужно да ''свиря'' по леко и без напрежение.Естествено че искам да вадя и добър звук но си мислех че двете неща стават едновременно.
  9. remarketo

    ПИТАНКА

    Честно казано Аз нетърся кой знае каква скорост.Просто искам да си очупя пръстите и да мога да се движа по грифа по свободно.Мисля че с тях ще го постигна но ако не сам на правилен път моля да ми кажите за да не си блъскам главата напразно
  10. remarketo

    ПИТАНКА

    Благодаря ти много ще го имам в предвид.А и друго,Има ли някаква техника с която да не се получава гаднота жужене или бръмчене.
  11. remarketo

    ПИТАНКА

    Здравеите.Днеска си намерих едни скали много елементарни ма кат за мен са супер.Та вапросат ми е.Има ли значени откаде се удря струната при свиренето на скали.Имам предвид как да разбера коя да я удара отдолу и коя отгоре.Ако въпросът ми е тъпичък съжелявам ама не ги разбирам работите ко да направя.
  12. remarketo

    помощ

    Благодаря ти много.За това няма6е да се сетя
  13. remarketo

    помощ

    Имам една голяма молба.Моля ви да ми кажете къде в интернет пространството мога да си намеря видео материали за свирене.Всмисъл нещо като видео уроци за свирене на китара.
  14. remarketo

    моля за съвет

    Здравеите.Нов сам във форума и за сефте пи6а нещо.Имам една молба кам вас понеже свиря отскоро на китара и сам много бос все о6те моля да ми кажете има ли някакви специални упражнения с помоща на които 6те си очупиа пръстите както се казва.Дървар4е голямо съм. Проблема ми е 4е като започна да свириа не6то и гледам едновременно в табатурата в грифа и в дясната рака с която свиря.Направо полудявам.Моля да споделите ва6и техники и пинизи с които мога да започна.Съжелявам ако въпроса ми е глуповат но колкото и да се мъ4а не6то не се полу4ава.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.