Jump to content
Българският форум за музиканти

ilianski

новаци
  • Мнения

    22
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно ilianski

  • Рожден ден 07/15/1989

Previous Fields

  • Инструмент
    барабани

Contact Methods

  • AIM
    alianski
  • MSN
    n/a
  • Website URL
    http://www.pearldrum.com
  • ICQ
    0
  • Yahoo
    iliev6862@yahoo.com

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Пловдив
  • Interests
    барабани, музика, компютърни игри

ilianski's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Аз свиря с Tama само че не този модел и са на повече от 7 - 8 годинии не са мръднали, но съм чувал хора които са свирели с този който търсиш и са доволни много както колегата каза по горе. Тъй че вапрос на вкус. И успех с покупката!!!
  2. Темата е много добра поздравления vihro че си постнал! Та реших и аз да постна нещо и отнсно овърхедите аз ползвам ей туй http://www.cadmics.com/GXL1200.htm . По принцип ползвам за целия сет микрофони на CAD и сам много доволен. Свиря в зала с капацитет 500 души и микрофоните се представят доста добре специално овърхедите като чинелите изпакват много добре и т.н.
  3. Слушалките на бащата за циркуляра ! ! ! Варшат идеална работа ! ! ! Може и с тапи за уши ! ! !
  4. Не си сбъркал че си го взел аз съм много доволен от тяхните барабани и съм свирил с MAPEX Maple - мисля че беше и ми хареса доста като имаш предвид, че в момента ползвам соло на TAMA от полу-професионалните серии. Тъй че да ти е честито и си го ползвай със здраве!!!
  5. Аз ползвам саморъчно направен пад и си го слагам, на солото и си свиря. Предимно правя загрявки на него или ако искам тихо да репетирам докато някой друг има работа и така да не преча.
  6. Аз съм привърженик на спокойната музика или груува. Екстремно свирене или музика за мен определям може би различни сола които могат да се направят и изсвирят, но като цяло аз не свиря и не съм привърженик на екстемнатта музика, но това си е мое лично мнение де, без никой да се засяга! Макар, че има полза защото развива доста техническата част.
  7. Мерси, а можете ли да ми кажете от кои магазини ще може да се закупи тъй като съм от Пловдив. Мерси отново!
  8. А някой може ли да каже кога ще излиза въпросното dvd и откъде може да се вземе? Мерси предварително!
  9. Аз се запалих от гледане и слушане на музика разбира се! Но повече от гледане на концерти. Гледам някви там блъскат, думкат на барабани и взе че ми хареса- а по принцип от малък съм си тъпанар и си викам че ще се захващам, а барабаните са ми били винаги любимия инструмент. Тъй че малко масло в огъня и ето ти Пожар . Ай поздрави на всички дръмъри и успех в начинанията!
  10. ilianski

    Photos

    Нищо особено!!! Моля смейте се с мярка!!!
  11. TAMA ARTSTAR ES Кожите са доста замърсени ама снимките са малко стари, сега сме ги изчистили и са по добре!
  12. Ами да защото Mapex ми изглеждат много по добри от Stagg пак и цената си заслужава Мерси за comment- а!!!
  13. Много яка тема. Аз свиря с Vic Firth в момента мисля че са 5A а в началото свирех и със Stagg ама те отидоха за 1 месец от здраво дрънкане!
  14. Искам да попитам дали някой може да ми каже за 600- 700 лв. какви барабани (пълен комплект с чинели и всякакъв хардуер) няма значение дали нови или втора употреба мога да си взема и може би някакви препоръки по копуването! Мисля си за Mapex Q series или Stagg или някакви други не съм много сигурен защото и не разбирам много- та така де да ви попитам вас вие които знаете!? Благодаря предварително на всеки!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.