Jump to content
Българският форум за музиканти

lolvsxd

Members
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно lolvsxd

  • Рожден ден 08/06/1993

Previous Fields

  • Инструмент
    Dean Vendetta

Contact Methods

  • AIM
    d3a7hkn1gh7
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Кърджали

lolvsxd's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Можеш,разбира се.Даже според някои е по-хубаво да се почне първо на акустична и след това да се премине на електрическа .
  2. Ще са ми полезни.Ще ти помогна да ги качиш някъде
  3. Линка,който пуснах беше за пример на това,което търся . Търся някакви подобни,които или почват с акустична китара или пък целите са изсвирени на такава(ако има такива де).
  4. Здравейте! Търся си ноти за класическа китара.Това,което търся е нещо като това: http://www.youtube.com/watch?v=tHhZ2LThpv4 (началото) По възможност да бъдат по дълги и във формата на таб или ноти(предпочитам нотите). Знам,че китарата на песента,която ви дадох за пример не е класическа,просто аз ще ги свиря на такава . П.С.Ще ви бъда много благодарен ако ми помогнете!
  5. И аз си чистя тялото на китарата с ябълков оцет и памучен парцал и ми върши страхотна работа. Имам само един въпрос(може би и тъп),тъй като сам си чистил само класическата китара по този начин,мога ли да го ползвам и върху електрическата ми китара ?
  6. Аз си бях поръчал Vox-a оттам. В понеделник го бях поръчал и в четвъртак беше при мен. Без никакви проблеми! Скоро пак ще правя поръчка от Визиартс .
  7. Началото на Slayer-Psychopathy Red
  8. Angus Young John Petrucci Kerry King Това са китаристите,които искам да видя,особено Ангъс
  9. :offtopic-001: Много яко,но как се отварят самите файлове?Мисля,че бяха .gp3.
  10. Здравейте!Търя лютиер за setup-ване на ел.китара.Не съм от Пловдив,но имам път натам.Бихте ли ми препоръчали някои? П.С.Моля,ако знаете да ми дадете информация за него тел,адрес етц,в темата или на ЛС.
  11. Здравейте търся си учител по китара.Аз съм от Кърджали.Ако знаете някой или вие самият сте учител,пишете ми на ЛС или в темата
  12. Това го прочетох в "От къде да започна" човека направил темата е свирил на китара и си има представа
  13. Здравейте!Искам да се науча да свира на китара,но незнам от къде да започна.С каква китара да започна?Какъв софтуер ми трябва?От къде да науча повече за киратара(от какво се състои(освен от струни)etc.?Бихте ли ми помогнали,никога не съм свирил,но много искам да се науча също така предпочитам сам да се науча тъй като едва ли ще намеря учител. ПС.Извинявам се ако темата е една от многото такива,но вчера научих за вас и нямах много време да поразгледам.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.