Jump to content
Българският форум за музиканти

Bass Hero

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Bass Hero

  • Рожден ден 12/01/1991

Previous Fields

  • Инструмент
    Бас

Contact Methods

  • AIM
    havoc_bg

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София/Перник

Bass Hero's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Bass Hero

    Фукня

    От днес съм притежател на следната метла!
  2. Bass Hero

    Мнения

    Да, отказах се от LTD-то още преди да напиша темата.Притеснява ме, че дори да приемем че Squier-а е бил дефектен, не беше редно да се разлепи втори път след като лютиера го оправи.Разликата в класите ми е ясна, но принципа е същия-явно тази сглобка си е слабо място.В крайна сметка реших да увелича бюджета и да се метна на някой Fender. Благодаря за помощта.
  3. Bass Hero

    Мнения

    Привет! До няколко дни ще си купя нов бас.Готов съм да отделя до 1000 лева и се бях спрял твърдно на един ESP LTD F-104.Днес обаче, когато го пробвах, забелязах, че главата и грифа са от две различни парчета дърво.Предишния ми бас (Squier MB4), също беше в 2 части и се разлепи точно там.Един лютиер го залепи наново (срещу немалко пари) и ми обясни, че именно там е слабото място на басовете, защото главата е подложена едновременно на напрежение от струните и на вибрации от свиренето.Той беше категоричен, че никога не трябва да си купувам инструмент, който е с такава сглобка.Та, сугласни ли сте с него и мислите ли, че има опастност новия бас да се счупи по същия начин, защото имам лошия опит със стария и не искам пак да имам такива проблеми. Трябва да се има предвид, че МНОГО си пазя инструментите, но въпреки това пътувам много и шока е налице ежедневно.Също така, въпреки разликата в класовете на squier-а и esp-то принципа си е същия и според мен опасността е реална Благодаря предварително. P.s Скоро squier-а се разлепи втори път...тоест стане ли веднъж, явно е неизлечимо (или яде много пари за поддръжка)
  4. Не, но в Ebay е пълно.Потърси там, вече интернет пазаруването е лесно
  5. Аз бях изправен пред същата дилема като теб и накрая си поръчах ирландско (келтско) бузуки! Иначе и аз мисля да свиря български (тамбурджийски) неща на него, както и келтска музика (тъй като имам интерес и към двете).Що се отнася до нотите-това е най-лесно. В Ebay има множество книжки, дискове и дивидита, а в интернет има безплатни такива.Просто гугълсърчни и готово. Успех със свирнята!
  6. Тъй като темата е за конкретни предложения-аз искам да видя гами и арпеджии.Също така винаги е полезно слап/поп, а видяхме, че хората искат и свирене с перце, както и три пръста-тоест един клип за дясната ръка.Също така разяснения на темпото и ритмиката и ролята на баса в музиката.Може би и клип с импровизации-джем или нещо такова с разяснения след това.Толкова от мен
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.