Jump to content
Българският форум за музиканти

kosmalak

Members
  • Мнения

    60
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    kitara

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.projectarcadiabg.com / www.myspace.com/arcadiabandbg
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sofia

kosmalak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Обществена Репутация

  1. Здравейте, приятели, представяме ви заглавното парче от новия ни сингъл "Shadows Of The Night". Приятно слушане. Ние сме много доволни от резултата. Сигурни сме, че и вие ще го харесате. Stay Metal!!! Project Arcadia - Shadows Of The Night
  2. Даа, готини парчета. Честито и успехи.
  3. Вокалистът пее супер готино. Имате и готини песни. Повече от това - здраве му кажи. Критиките ги оставям на някой друг. Предпочитам да виждам чашата полупълна.
  4. Здравейте, приятели, Качихме семпли от дебютния ни албум тук официален сайт и тук myspace . Дискът излиза другата седмица (тази, която започва на 19.10) и е много, ама много метъл, без да е никак, ама никак прогресив (добре де - може би съвсееееем мъничко). Надайте ухо и коментирайте, ако желаете. Поздрави. Пламен Project Arcadia
  5. Изпратихме готовия плейбек на вокала на Пентъммайнд без вокалите на Александър, за да може Тони да направи съвсем различни вокали. Има записана версия и с Тони, в която вокалите звучат по съвсем различен начин. Точно това беше целта. Имаше дори идея с Пентъммайнд да си разменим по една песен в акустичен вариант и вокала на всяка група да изпее по собствен начин песента на другата банда в знак на едно многообещаващо приятелство между двете групи. Това все още може да се случи. Та относно това, което казваш - да, Тони е променил вокалите в изпятата от него версия така както му, за което двамата с него бяхме единодушни, че е по-добрият вариант. Резултатът е много добър. В оригиналната версия обаче (тази която е на клипа) аранжиментът и вокалите са изцяло на Project Arcadia и тя беше готова много преди да я изпратим на Тони. Информацията ти не е точна. Относно версията с Тони, има вероятно да я пуснем като част от промоцията на новия ни сигъл или да я запазим за бонус трак за някой предстоящ албум. Това е. Поздрави. Пламен Project Arcadia.
  6. Нещо имаше проблем с видеото от предния линк, а не видях бутон "едит" в темата, затова пускам втори пост. Този път видеото е наред. Project Arcadia - Lost Paradise (acoustic)
  7. Здравейте, приятели, Ето линк към акустична версия на едно от най-металните парчета в предстоящия ни албум, който ще излезе през октомври. Project Arcadia - Lost Paradise (acoustic) Този вариант на парчето е от втория ни сингъл "Without A Trace", който пък ще излезе до десетина дни. На пианото е Жоро от Liquid Pension. Коментирайте на воля. Поздрави. Пламен Project Arcadia
  8. Здравейте приятели, Тук можете да чуете два груби микса на две цели парчета от предстоящия албум на Project Arcadia. Това са две от песните, които ще свирим на концерта на Firewind. Коментарите ви ще са полезни, както винаги. Поздрави.
  9. Здравейте отново, приятели, Вече можете да си вземете безплатно диск с първия сингъл на PROJECT ARCADIA - "NOT MY DESTINY" от магазин СМФ в София. Скоро ще можете да го намерите и в Пловдив, а евентуално и във Варна. Ще пишem отново, когато се договорим с някои от магазините в тези градове. Време е да разкрием и на кого е оригиналът на кавър версията в сингъла. Песента е на американските прогресив легенди LETHAL, казва се "Killing Machine" и е от първия им албум. Поствам отново линка към майспейс страницата ни, където можете да чуете първото парче от диска.myspace И понеже това е форума за авторска музика, искаме да уточним, че не сме автори на едно парче, което някой ни приписва. Поствам копие от писмото на Baby Thomas, което получихме наскоро и нашия отговор: Здравей, Baby Thomas, По никакъв начин не ни безпокоиш. Напротив - благодарим ти за въпроса. Крайно време е да уточним веднъж завинаги, че PROJECT ARCADIA НЯМА АБСОЛЮТНО НИЩО ОБЩО с "Песен за Азис". Period, както се казва на английски. Нямаме идея откъде тръгва този слух. Не сме от групите, които обичат да си създават врагове и не ние известно да имаме такива. И още едно уточнение - името на групата не е ARCADIA, a PROJECT ARCADIA. Благодарим още веднъж. PROJECT ARCADIA
  10. "ABV Pro" и PROJECT ARCADIA обявяват игра, в която феновете могат да спечелят диск с дебютния сингъл на бандата "Not My Destiny" преди официалната дата на излизането му. Първите 20 човека, отговорили правилно на въпроса: "Как се казва групата, на чието парче PROJECT ARCADIA са направили кавър?", ще получат в допълнение и безплатно копие от албума на групата, след като бъде издаден. Изпращайте Вашите отговори на въпроса на: fenove@abvpro.com – в срок до 15 август 2008 г. Имената на спечелилите ще бъдат публикувани на сайта ни, както и на MySpace страницата на PROJECT ARCADIA. Ето и три жокера към въпроса: 1. Групата (чието име се търси) често е сравнявана с Queensryche, поради известни сходства в пеенето на Том Маликоут с това на Джоф Тейт (Queensryche); 2. Judas Priest имат песен със същото име; 3. Кавърът е на последната песен от първия албум на групата, чието име се търси.
  11. И аз да си кажа - много хубава песен. Все пак съм израсъл със Страйпър. Време беше и в Бг-то да се появи хубава крисчън банда. Много успехи ви желая от сърце.
  12. Разбира се. Радвам се, че ти харесва. Съвсем скоро ще има още много новини около групата. Нямам търпение да ги съобщя, но ще трябва да почакам още около две седмици. Във всеки случай, това парче е само предвестник, на онова, което се задава, така че маниакалните фенове едва ли ще са разочаровани.
  13. Здравейте, приятели. Вече можете да чуете цялата едноименна песен от първия сингъл на Project Arcadia ето тук: Project Arcadia На майспейс страницата ни можете да видите и обложката на сингъла, която е дело на Радослав Пенчев, работил и по последната обложка на Pantommind. Надяваме се да ви хареса, поне колкото на нас. Ще се радваме, ако напишете и впечатленията си.
  14. Което е добро, е добро. Човек няма как да си изкриви душата. Чудесно парче. И много "шарено". Явно има надежда за българската музика.
  15. Здрасти. Не е цялото, защото е от сингъл, който предстои да издадем на диск. Ако качим цялото едноименно парче в нета, какъв смисъл ще има да го издаваме после? :-)
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.