Jump to content
Българският форум за музиканти

SprockeR

newbies
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About SprockeR

 • Rank
  Ослушващ се
 1. SprockeR

  Paranoid Android

  Аз не мога да дам толкова подробен и обстойствен коментар, тъй като не разбирам. Но мога да кажа следното: Благодаря ти за това изпълнение! Поздравления, дори си качих твоята версия на телефона Определено искам да чуя още.
 2. SprockeR

  One Caress

  Определено бих искал да чуя още нещо от теб. Страхотни височини и много добре завършваш фразите. Бих искал да чуя нещо на ева несънс, много ще ти отива женският вокал.
 3. SprockeR

  Кой ще се състезава?

  Поздрави За мен коментарите на журито в повечето случай бяха абсурдни (с малки изключения) и то не само към теб, ами към почти всички участници. Иначе най-много ме изненада Фънки, който в началото ти целуваше ръката, а в последствие имаше някой много грозни комнтара от него. Въпреки че на мен ми харесваше повече в началото, през цялото време беше много добре, а изпълнението ти на Шоколад много ми хареса, за разлика от други хора. Единствено на Шер песента ти беше малко по-слаба от останалите, но може би е опт това че към Шер съм по-взискателен. Пожелавам ти успех и да се надяваме скоро на твой албум. Ще е първия албум който някога ще си купя (до сега не съм купувал само свалям) ПС: Много исках да чуя нба финала да изпееш The Best на тинчето, но за жалост не стигна до последния кръг
 4. SprockeR

  Кой ще се състезава?

  Пожелавам на Деница да направи огромна кариера за да им натрие носа на всичките
 5. SprockeR

  Robbie Williams - Angels

  Какво искаш да кажеш с това "Не се опитвай да имитираш чернилки"? Никога не се опитвам да имитирам когото и да било, просто обичам так да пея. За всичко останало съм съгласен, а сингбек имам, но май не е оригиналния инструментал и на някои места мелодията ме изненадва и затова не го ползвах.
 6. SprockeR

  Robbie Williams - Angels

  Мерси за подробната критика, точно това ми трябва за да мога да се подобрявам. Поопринцип пея с много повече чувство, но напоследък все повече работя над техниката си на пеене и от много внимание в детайлите ми се губи и чувството. Чувство винаги мога да вкарам, това никога не ми е било проблем, затова предпочитам да изгладя други проблеми първо. точно така пея когато го правя просто ей така, но както горе казах като започна по-сериозно и това ми пречи за сега. Мерси сега като го каза, наистина така звучи, не знам защо така се е получило. Благодаря за подробния коментар
 7. SprockeR

  Robbie Williams - Angels

  Какво мислите: http://sprocker.data.bg/Sprocker%20-%20Angels.mp3 Мисля че имам напредък, особено със вибратото, доста успях да го намаля, разбира се има още много какво да се желае
 8. SprockeR

  Кой ще се състезава?

  За първи път изслушах тази отвратителна песен докрая (шоколад). Май все пак не е толкова лоша И много ме издразни журито - що пеела една октава нагоре, не се получило добре. Все едно тя го е решила. На репетицията Ритон и казаха- Внимавай много, защото ще пееш една октава над него. А и според мен така наречените от журито "филк извивки" се получиха точно в нейният стил и бяха чувесни. Напълно подкрепям изказването че певецеът трябва да има свой стил и да не имититра (уж и те това повтарят но си противоречът). @Infinity много точно го каза ПС: Много яко го прави Дени точно на думата "свят"
 9. Книги ли? Написала съм думата "кинти", т.е. пари на жаргон, извинявай ако съм те подвела. Знам какво е кинти, нещо съм се разсеял и съм го прочел грешно И на мен ми стана малко странно
 10. Не се изразих правилно Упражнявам се върху несмяната на тоналности А и в момента с упражнявам предимно с инструментал, както ми препоръчаха всички. А нещо не те разбрах, има ли книги по пеене?
 11. Много ви благодаря за коментарите, комплиментите и критиките. Наистина успях след това да чуя неща в записа, които не бях чувал преди. Напоследък много се упражнявам особено върху смяната на тоналности и вибратото и мисля че имам значителен успех, но това ще прецените вие. След няколко дена ще пусна подобрена версия. ПС. Може ли да ме насочите към определен учител? Ако е възможно да е по в центъра и да не е много скъпо, тъй като не разполагам с много средства.
 12. SprockeR

  David Brooks - Billie Jean

  Докато се ровичках попаднах на това: Уби ме просто Е на това викам аз да го направиш по свой начин, много ми харесва вие какво мислите?
 13. SprockeR

  Кой ще се състезава?

  За пореден път Дени беше класа над останалите... А журито докога ще продължава да хвали Ана и Мария? Двете викат мучът и не знам как още да го опиша, а те ги изкарват богини.
 14. SprockeR

  Кой ще се състезава?

  Входа за концертите само с покани ли е?
 15. Ето инструментал на каскада
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.