Jump to content
Българският форум за музиканти

Caruso

Members
 • Content Count

  477
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

38 Excellent

About Caruso

 • Rank
  Редовно навъртащ се
 • Birthday 12/20/1980

Previous Fields

 • Инструмент
  voice and bass

Contact Methods

 • AIM
  maugly_extreme
 • Website URL
  http://www.jerihon.com
 • ICQ
  314474405

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Здравейте търся компактен фотоапарат до 1000лв. , с който да заснемам видео материал от участия. Не съм специалист в материята, но апарата според мен трябва да отговаря на следните условия: 1.Да има добър автофокус 2.Да реагира добре при слаба осветеност 3.Микрофона да не криви при високи звукови налягания Благодаря!
 2. Без клавирен инструмент може само с шивашки метър в инчове...
 3. Какво означава цената не е социална
 4. Говорейки за жични бюджетни варианти http://www.thomann.de/gb/fischer_amps_mini_bodypack_mit_lsregler.htm Слушалки, който стават http://www.thomann.de/gb/the_tbone_ep_4.htm За 4-ма човека пулт с 6 аукса е напълно достатъчен да се направи прилична картина за всеки. Но продължавам да твърдя, че без условията от първия ми пост ще има недоволни.
 5. Пробвал съм дву и тридрайверни слушалки на Ultimate Ears наистина са едни от най-добрите. Значи да кажем за група от 4ма минимум 6000$ за ин иър система. И това е без устройствата които комутират сигнала с които отиваме на 8-10000$ За да се пуснем в 90% от случаите през рез ПА за макс 2000$ За справка цените в сайта: http://pro.ultimateears.com/en-us/home
 6. Аз така и не разбрах за каква цел се търси това - да си свирим в мазето, в клуб или на открито. Въпроса е зададен от музикант или от озвучител (инженер е малко пресилено да се каже освен ако лицето няма диплома за такъв ) Така малко ми е като дайте идея за лети джанти за трабанта... Практиката ми е показала, че няма ли чувтсво за ансамблово свирене и контролиране на тембри и динамика от всеки в групата и совалка на наса не може да направи много(може би с изключение на екстремните стилове). Казвам всичко това защото съм сигурен, че в 90% от случаите, ще има недоволни от групата въпреки налятите пари а и резултата отпред може и да не е по-добър. Аз съм пробвал и ин иъри и персонални монитори от сравнително висок клас и двете неща имат своите недостатъци, ако не се съблюдават горе изброените принципи. Една такава система води със себе си човекочасове за обслужването и - ако няма хора го прави някой от групата и винаги се стига до въпроса: "аз свиря или връзвам кабели и въртя копчета" Ползването на ин иъри в малки помещения 100-200 квадрата поне за мен води до шизофрения. Дори и на много големи сцени на открито където те са най полезни заради закъснението от ПА и улеснение за брой монитори артистите свалят слушалки защото губят връзка със случката. В клубове нямаш ли изграден навик за обратна връзка от ПА дори и с монитори може да се стигне до големи истерии имайки предвид и качеството на системите в родните клубовете. Казвам всичко това, защото погледнато глобално-цялата групата ситуацията отива към една песен на Dire Straits. Ако това ви носи удоволствие равно на това да притежавате мечтания инструмент - оттеглям мнението си п.п. Бях чел някъде Ринго Стар го питали как свири при невъобразимите крясъци на фенките. Отговорът му бил: "Гледам как Пол си мърда задника"
 7. Caruso

  Възстановяване на гласа

  Приятелю, всичко, което си изписал говори за тотална неграмотност и безхаберие... Какво правиш и ти не знаеш... Не можах да чуя записите, защото ги няма, но от това, което пишеш ми става ясно... Факта, че са те приели в академията е поредния пирон в ковчега и. Там никои няма да се занимава с теб да те учи на А и Б, а и мисля, че повечето са специалисти по затриване на гласове. Та ако искаш да пееш вземи се ограмоти, намери кой да те насочва и мисли какво правиш!!!
 8. Аз го гледах от първи ред ама пак бих отишъл
 9. Caruso

  Go pro HD hero 3

  Еми освен сниммки за видео смятам да го закача някъде на сцената и да си го пускам с дистанционното. ДСЛР мисля не е по-добър вариант тежък е по скъп и матрицата загрява. А и за 500лв. незнам какъв ще е тоя апарат. ИНаче е ясно че имам само един обектив фишай и това е.
 10. Caruso

  Go pro HD hero 3

  Мисля да си закупя въпросната камерка с дистанционно за снимки и видео. Някой да има или да е ползвал такова чудо на техниката? Ще съм благодарен ако споделите мнение !
 11. Инициативата се роди поради факта, че след пролетното разчистване имаме дрехи които вместо да изхвърляме ще са от полза на дома. Днес говорих с директорката на дома г-жа Ленкова, за да питаме дали ще сме полезни с нещо подобно и тя каза, че имат нужда от всякакви дрехи както и от почистващи и перилни препарати и с радост ще приемат всичко. За това решихме да съберем кой каквито ненужни дрехи има и да ги занесем. Както Жоро каза можете да се включите и с препарати. Ето сайта на дома http://www.milostiv.org/239 ако някой желае да се информира!!!
 12. Caruso

  избор на бас

  Ако взимаш Squier препоръчвам да е Индонезийски, но задължително както каза Цецо трябва да се слуша защото ако поръчаш може да останеш разочарован.
 13. Никъде не мога да намеря въпросната карта някой да има жокери ?!
 14. Представители на марката са Динакорд
 15. Caruso

  Rihanna - We Found Love (Acoustic cover)

  Китарата ти не е в добър строй може би заради баретата сложи каподастер и намери подходящи обръщения.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.