Jump to content
Българският форум за музиканти

IcoExistEnds

Members
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно IcoExistEnds

  • Рожден ден 04/16/1988

Contact Methods

  • AIM
    icoexistends
  • Website URL
    https://www.facebook.com/hristo.zanev.12
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    интересни

IcoExistEnds's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Thanks Pro Tone Pedals! The bulb attack OD is awesome!

  2. Ново, колко да е ново :P .Мерси на Георги Спиров за заснемането и на Юлий Диамандиев за помещението :) .

  3. На приятел - Васил Харизанов

  4. Посвирих на Mayones мауко ас :3

  5. ВИЕНА! TesseracT! ЧАО! :3

  6. Ето, отне ми малко време, но отговарям на предизвикателството отправено ми от Ari Xerneas :D . 10-те любими албума, които са ми повлияли/харесали през годините, и групите на които принадлежат:1. Load - Metallica2. Reload - Metallica3. Powerslave - Iron Maiden4. Painkiller - Judas Priest5. Remedy Lane - Pain of Salvation6. BE - Pain of Salvation7. Train of Thought - Dream Theater8. Sons of the System - Mnemic9. Periphery II: This Time It's Personal - Periphery10. Altered State - Tes...

  7. Някой да пътува случайно към Добрич или Варна на 25-ти? Нужно е място за двама души с по раница :) .

  8. На Dunlop съм пробвал само 6-струнни комплекти (нормални както и Heavy Core серията им) и също не бях очарован. Не мисля, че ще е по-различно и с 7 и 8-струнните. Аз също съм за DR. Честно казано нямаше да стигна до тях, ако не ми се бе наложило да търся 7 и 8-струнни комплекти, но в момента дори и да намеря друга марка "многострунни" комплекти не бих рискувал . А за перцата - гледах и Миша, че в някакъв момент е решил да свири с 0.46 mm...
  9. И аз скоро имах честта да се зпозная с Тони . Изключителен човек! Освен добре свършената работа (изобрети ми захранване за ефекти) си поговорихме за какво ли не! Неусетно минаваха часове в разисквания на разнообразни теми! Нямам търпение нещо да ми се развали или да ми хрумне нов проект, та да се видим отново :D ! Респект!!!
  10. Да ми е честито ! За първи път го виждам и аз! Благодаря за съображението с изискванията за възможно най-малки размери . Нямах идея, че ще стане толкова малко, имайки предвид останалите му спецификации!
  11. Аааа, това ли е той? Супер, мерси !
  12. Не е от адаптера и не ползвам батерия... Може ли някакъв контакт на инж. Манов понеже не съм запознат с това какъв му е ника?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.