Jump to content
Българският форум за музиканти

alexdar

новаци
  • Мнения

    31
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Profile Information

  • Gender
    Male

alexdar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Ако никой друг няма никакви други предложения, да смятам, че това е правилния човек. Благодаря!
  2. Здравейте! Тъй като няма никаква ъпдейтната тема, а и контактите са стари в раздела за ремонт, искам да попитам за актуален контакт и препоръка на лютиер. Вече нямам време да свиря толкова често, но все пак имам един Vintage, който иска поддръжка. Трябва ми сетъп, нов нът, евентуално работа по грифа и тн. При кого си поддържате инструментите в София? Благодаря предварително! Поздрави!
  3. От октавовата група. 12то прагче на 1ва струна е ми на втора октава и се пише на последното междулиние.
  4. alexdar

    Emperion Guitars

    ^^ Казвай, че като го гледам тоя Лес Пол модел, и ми текат лигите
  5. Няма школа, има учители, а ако вземеш една тетрадка с гами няма да ти свърши особена работа, тъй като има първо специфична постановка (най-малкото), а и гамите не са нещо с което се почва. Започва се с упражнения за държане на лъка, цигулката, и след известно време с празни струни. Та общо взето самоучител по цигулка няма, трябва някой, който да те наглежда даже и за да свириш празни струни. Ако изобщо в последствие искаш да изсвириш и една гама в 1 окатава де. Това е общо взето
  6. Не си виждал, защото не си търсил..
  7. alexdar

    Esp Edwards?

    Ясно. Ами....чакам още мнения (надявам се ).
  8. alexdar

    Esp Edwards?

    Лес Пол с флойд винаги ми се е струвало много изчанчено нещо А да те запитам от къде го поръча и колко ти излезе доставката?
  9. alexdar

    Esp Edwards?

    Интересно преди време попаднах на това животно Есп Едуардс. Така по спецификации ми се струват доста читави китарки, а и по това, че се правят в Япония. Вие какво мислите ? Някой дали е пробвал такава (главно ЛП-тата ме интересуват) ? Гледах по ибей и разните му там японски сайтове, които я предлагат, и ми се струва, че и цената е приемлива. Ами... това е общо взето, ако някой има нещо да каже няма да сбърка. Поздрави !
  10. Мисля, че пича по скоро питаше за тва нещото с тапинга и слайда едновременно. И аз не знам как се казва, а и не мога да го обясня като хората, за това моля да ме извините за смешното изказване
  11. alexdar

    Esp-ltd Ec 1000

    Че има надценка-има, и то не малка. Но не исках да създавам спор в темата, а просто да събера повече мнения за китарата. @Jorko_Beliata - И тоя модел е така.
  12. alexdar

    Esp-ltd Ec 1000

    Видях във Визиартс, но ми се иска да я пробвам преди да я взема, все пак не са малко пари. И все пак чета че е много удобна и звука, който излиза е качествен. Не ми харесва, че тук цената е много завишена. Гледам по хамериканските онлайн магазини е по 880$ максимум. 2300 лева е сериозна цена пред тея 880$, както и 2000 лева във Визиартс.
  13. alexdar

    Esp-ltd Ec 1000

    Тази е китарката. Много е красива да, аз съм си харесал червения финиш, или Vintage Black финиша. И затова много ми се иска да чуя ваше мнение, защото само добри неща съм чел за китарката. И най-вече ако някой знае къде мога да я пробвам.
  14. alexdar

    Esp-ltd Ec 1000

    Здравейте! Както се подразбира от заглавието на темата, искам да разбера нещо повече за съотвената китара. Изчел съм доста ревюта и съм гледал клипове в YouTube, и съм останал с много добро впечатление за нея - и като изработка и като звук и хардуер. Искам да разбера и вашето професионално, и любителско мнение, естествено главно на тези които са се сблъсквали с тази китара. И също така да знаете къде може да се пробва по магазините в София? Свързах се с Dynacord, но се оказа че те не внасят този модел... Благодаря предварително за отделеното време и лека вечер!
  15. Прав си за непознатите и интернет форума, но в крайна сметка нали е затова тоз форум, да си помагаме, съветваме и подобни работи.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.