Jump to content
Българският форум за музиканти

rockstar666

Members
  • Мнения

    369
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от rockstar666

  1. Здравейте, дитуната се движи трудно при превключване в позиция Ре-Ми, като я купих ставаше с ликота спазвам всичкото изброено по-горе, както и това във видеото, просто при свирене на 5-6 песни САМО в дроп Ре, при преминаване в Ми, вече е фалшива, а ни ми се вярва цялата тази сложно процедура да се налага по време на концерт, че докато го направя и ще трябва да си тръгвам! Въпросният мъж във видеото е от floydrose.com, надълго и широко се обяснявахме и решение никакво, та от там ще ми пратят просто нова d-tuna, интересното е,че това се случва по време само на лайв, или в бързината не мого да превключа нещо и то точно поради тази причина,че се движи от позиция в позиция по-тридно-стегнато!
  2. ОК, някой тогава ползващ д-туна?
  3. Здравейте, от две седмици имам EVH Wolfgang Special, смених струните и настроИх 6 струна първо в D и после върнах dtuna in E използвайки винта за фината настройка на самата dtuna , при положение в D всичко е OK,в Е също, на след изсвирване на няколко поредни песни в D и като върна в E вече е фалш работата. Направи ми впечатление ,че самата dtuna е много стегната и трудно и се превключват позициИте, стяга се при използването на dtuna fine tuner. Някакви специални пинизи има ли, всичко правя по инструкциИте, не ми се вярва да правя сложната настройка през две песни! Ползващите Dtuna моля за съвет!
  4. И аз доколкото четох от онези дни са си техни, продават се км момента само в техния магазин, както и в Меса Буги Холивууд! Вече обмислям за една бройка, но да видя кой ще го донесе! Цената им е доста прилична по 179$, а Throttle - то 199$.
  5. Последно ,някой отварял ли ги е да каже с какви Винтидж 30-ки са, навсякъде в нета, хората снимали отворени ХБ кабинети са с читави Винтидж 30-ки?
  6. rockstar666

    Suhr Guitars

    Благодаря за хубавия материал, струвал си е положените усилия за превода - изчетох го с удоволствие!
  7. rockstar666

    Brand X-15R

    Супер е даже, имал съм по-големия 25R и съм с доста добри впечатления от него! Преди тук ги вкарваха Райзинга, но сега от къде - нямам идея, а е хубаво все пак да си го чуеш!
  8. Като свириш на колан ли се къса или при всякакво положение?
  9. Супер, ебати якия пич и музика и запис, как си записвал китарата? Сподели опит
  10. Пепи, досега можеше да ми се обадиш 100 пъти направо да те упътя за кейс, все пак имал съм и аз такъв проц!
  11. Браво момчета! С кеф изгледах всичко!
  12. Браво, acousticdann! Коя от всичките китари го отнесе?
  13. Идеално си е и така парчето, но ако нещо оправяте има резон в казаните по горе неща, по напомпани и изнесени напред бас и барабани, най вече вторите и записани на живо! Но така си е смърт, ефектите не ме дразнят, дразниме само ,че се помотваш и бавиш албума
  14. Гледал съм на живо STRINGS и мацките свиреха всички през китарни процесори, част от тях бяха с БОСС ДжиТи- сега кой точно не си спомням, имаше ако не се лъжа и с Лайн6 и разбиваха, отделно факта, че и свирят за страх! От тук и отговор и на следващия въпрос - направо без амп, а ползваш симулацията на амп от процесора - тук вече имаш избор от симулации на най-добрите ампове, така че пробвай ако имаш някой приятел китарист свирещ с процесор!
  15. Ехее, баси яката работа ,много готино - браво!
  16. Дори и само аудиото е достатъчно! Суперрррр!
  17. rockstar666

    Der Hunds / Swan Song

    ААААуууууу, Thin Red Rock Week Форевър!
  18. rockstar666

    Fender 212R

    Бягай далече, дори и да нямаш кинти това не е бюджетно решение!
  19. Във всички магазини за тапети, както и Бриколаж има препарат за сваляне на тапети "TAP - EX", около 6 кинта е и ги сваля без грешка, таке чи запази си и опцията за по-дебелите тапети!
  20. rockstar666

    Default

    Е, че са ми любими тия момци!
  21. Дай ми някакъв GSM номер - твой, да ти се обадя! Пълна ти е кутията със съо...

  22. rockstar666

    Overgame Toucan

    Знаете, че съм фен, давайте още, давайте албума вече!!! :girl_cray2:
  23. А ако ЦК - то е по-малко и го монтираш странично? Нещо като при уа-уа педалите!?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.