Jump to content
Българският форум за музиканти

rockstar666

Members
 • Content Count

  369
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About rockstar666

 • Rank
  Mitko Peshev
 • Birthday May 1

Previous Fields

 • Инструмент
  КИТАРА

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.facebook.com/pages/SOUNDPROPHET/124314244278083?ref=br_rs
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  София

Recent Profile Visitors

1,373 profile views
 1. rockstar666

  Почина Fender_str

  Бог да го прости!
 2. Изродщина, ето за какво говори Тони! http://vbox7.com/play:a64b8fff2a
 3. rockstar666

  EVH D-tuna

  Здравейте, дитуната се движи трудно при превключване в позиция Ре-Ми, като я купих ставаше с ликота спазвам всичкото изброено по-горе, както и това във видеото, просто при свирене на 5-6 песни САМО в дроп Ре, при преминаване в Ми, вече е фалшива, а ни ми се вярва цялата тази сложно процедура да се налага по време на концерт, че докато го направя и ще трябва да си тръгвам! Въпросният мъж във видеото е от floydrose.com, надълго и широко се обяснявахме и решение никакво, та от там ще ми пратят просто нова d-tuna, интересното е,че това се случва по време само на лайв, или в бързината не мого да превключа нещо и то точно поради тази причина,че се движи от позиция в позиция по-тридно-стегнато!
 4. rockstar666

  EVH D-tuna

  ОК, някой тогава ползващ д-туна?
 5. rockstar666

  EVH D-tuna

  Здравейте, от две седмици имам EVH Wolfgang Special, смених струните и настроИх 6 струна първо в D и после върнах dtuna in E използвайки винта за фината настройка на самата dtuna , при положение в D всичко е OK,в Е също, на след изсвирване на няколко поредни песни в D и като върна в E вече е фалш работата. Направи ми впечатление ,че самата dtuna е много стегната и трудно и се превключват позициИте, стяга се при използването на dtuna fine tuner. Някакви специални пинизи има ли, всичко правя по инструкциИте, не ми се вярва да правя сложната настройка през две песни! Ползващите Dtuna моля за съвет!
 6. rockstar666

  Меса буги правят ефектчета

  И аз доколкото четох от онези дни са си техни, продават се км момента само в техния магазин, както и в Меса Буги Холивууд! Вече обмислям за една бройка, но да видя кой ще го донесе! Цената им е доста прилична по 179$, а Throttle - то 199$.
 7. Последно ,някой отварял ли ги е да каже с какви Винтидж 30-ки са, навсякъде в нета, хората снимали отворени ХБ кабинети са с читави Винтидж 30-ки?
 8. rockstar666

  Smartphone - Sаmsung или Sony-Ericsson

  Здравей, вече втора седмица съм със Самсунг галакси Нексус, в момента е на супер оферта за абонати на Виваком! Доста съм доволен, като досега бях с Айфон снимки и видео в HD , което е супер за мен, че постоянно си документирам момчето Всичко е в пъти по - просто от работата с Айфона, говоря за сваляне и триене на приложения, на филми и музика - нямаш синхронизация ,нямаш нищо, компа ти го разпознава като въпшно устройство и просто копи/пейст! Но всичко можеш да видиш тук: http://www.google.bg/nexus/ Дано съм бил полезен, ако има още нещо , пиши!
 9. rockstar666

  Suhr Guitars

  Благодаря за хубавия материал, струвал си е положените усилия за превода - изчетох го с удоволствие!
 10. rockstar666

  Brand X-15R

  Супер е даже, имал съм по-големия 25R и съм с доста добри впечатления от него! Преди тук ги вкарваха Райзинга, но сега от къде - нямам идея, а е хубаво все пак да си го чуеш!
 11. rockstar666

  Късане на струни при бриджа

  Като свириш на колан ли се къса или при всякакво положение?
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.