Jump to content
Българският форум за музиканти

qnkoviq

Members
  • Мнения

    49
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    тарамбука

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Петрич

qnkoviq's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

19

Обществена Репутация

  1. Ето това е готовия резултат. Снимките са правени с телефона. Скоро и по-качествена фотосесия Изработката надмина очакванията ми!
  2. Евтиме, не знам за различните способи, но моята идея беше да е изцяло "нетрадиционно". А дали ще окаже влияние на звука или не ще видим.
  3. Пикгарда е абсолютно и само декоративен. Идеята беше да е нестандартно. Няма прикриване на дефекти, дървото е перфектно.
  4. Пикгарда е вграден в дървото и е наравно с него. Няма никакви винтове.
  5. Искам да съживя темата на моя приятел с малко снимки от работата по една китарка. Тя е Ibanez RG321MH с много забележки от употреба върху отвратителния черен финиш. Това е до момента:
  6. qnkoviq

    Ibanez Owner's Club

    Много добра дъска
  7. qnkoviq

    Ibanez Owner's Club

    От скоро, благодарение на docc - Ibanez RG 770DX - Made in Japan 1991 Seymour Duncan JBL + Jazz
  8. Китарите всъщност са две Записа е под всякаква критика. Пича зад пулта е пускал по-силно или по-слабо в записа каквото сам прецени и в крайна сметка ето резултата. Иначе всичко си е озвучено както си му е редът, а записът е от пулта директно в някаква CD записвачка. Отпред си звучеше перфектно, а в записа не е могъл да нагласи нивата нещо.
  9. Поствам едно кавърче от скорошен лайф, не се смейте много https://soundcloud.com/npokonu/highway-star-cover
  10. Ibanez RG770DX `91 SD pickups -----> Excalibur Tone Screamer ------> Custom Full Tube Amp "AVRAMO" -----> 2x12 Celestion Seventy 80
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.