Jump to content
Българският форум за музиканти

MrPresident

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    барабани

MrPresident's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Какво е мнението ви за следния сет чинели Zildjian ZHT Rock Един приятел се връща скоро от САЩ и се колебая дали да не му го поръчам. В ebay.com струва към 340 долара и си мисля, че за толкова пари си заслужава, но може и да бъркам, затова бих искал да ви помоля за съвет дали да ги взема.
  2. Моето лутане вече приключи Днес купих PST5, но за съжаление се прибрах малко късно и още не съм ги пробвал. Благодаря на всички за съветите и мненията.
  3. След като видях цените на Paiste, варианта за Stagg категорично отпада. Сега се колебая дали да давам пари за PST5 или да взема PST3 ...
  4. Благодаря за отговорите.
  5. Някой има ли впечатления от следния модел на Stagg: SH-HM14B 14" SH BRILLIANT MEDIUM HIHAT. Трябва да направя уточнението, че "свиря" на барабани от едва 4 месеца и честно казано нямам амбиции да ставам професионален барабанист, а го правя по скоро като хоби и за да разпускам след работа. Затова не ми се дават пари за Zildjan или нещо друго също толкова скъпо. Моля ви да ми кажете дали си струват тези чинели и ако не, да ми препоръчате нещо друго за горе-долу същите пари. Този модел на Stagg ми го предлага един приятел за около 180лв. Предварително ви благодаря за отговорите.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.