Jump to content
Българският форум за музиканти

Achiles

Members
 • Content Count

  485
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Achiles

 • Rank
  Редовно навъртащ се
 • Birthday 10/17/1977

Previous Fields

 • Инструмент
  китара

Contact Methods

 • Website URL
  http://saltriver.hit.bg
 • ICQ
  108882487

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  София (Исперих, Варна)
 • Interests
  археология, музика
 1. Ето и още едно наше ново парче. Направихме го на майтап, но понеже на живо се възприе добре, решихме да пробваме да го запишем. Това е нещо, което не сме правили досега и нещо ново за нас. SALTRIVER - I WANT TO BE IN A CAR CRASH WITH YOU
 2. Achiles

  Saltriver - You And Alcohol

  То това, че звучи по-добре на живо го приемам като комплимент. Иначе бутнахме още малко туй онуй, а днес отиваме да миксираме и второто парче.
 3. Achiles

  Saltriver - You And Alcohol

  Мерси за коментарите. Ще очакваме още.
 4. Achiles

  Saltriver - You And Alcohol

  Гледам има доста преглеждания на темата и никакви коментари. Това може само да ни радва, но все пак за нас са важни всякакви коментари, защото коментарите от приятелите са винаги пристрастни и рядко някой приятел ще си признае, че нещо не му харесва, а и не знам доколко мога да им се доверя, когато се казва, че парчето е яко. Затова ми се иска коментарите да са наистина от хора, които не ни познават и могат честно да кажат "парчето е яко" или "има еди какви си, еди какви си недостатъци"
 5. Ето и новото ни парче. днес бе завършено напълно. http://soundcloud.com/loudfi/saltriver-you-and-alcohol Очакваме коментари и градивна критика. Скоро ще има и още едно. Парчето може да бъде изтеглено и от сайта ни http://saltriverbg.com http://soundcloud.com/loudfi/saltriver-you-and-alcohol
 6. Achiles

  В неделя с......

  Мерси, Тони - подобно!
 7. Пичове, предполагам, че мнозина от вас знаят това предаване. Истината е, че то просто не струва. Нито откъм съдържание, нито откъм отношение, а цензурата явно още е порочна практика в БНТ. Предполагам, че много от вас, както и ние, ще получите покана за участие. Моят съвет е да не си губите времето. Или няма да стигне времето, за да се вместите и вие, или ще ви цензурират, заради някоя изказана истина. Ние вече видяхме за какво става въпрос: Първо старчетата от БНТ не са в състояние да направят звук за живо свирене. След като им отказахме да свирим на плейбек, ни поканиха ден преди предаването, за да запишат участието ни и в следващия брой просто да го монтират към живото предаване. Звукът на сцената беше добър иначе, но непрофесионализмът в БНТ властва. Първо някакъв псевдо режисьор се държи с теб все едно си му влязъл в къщата без позволение. После не им се понравиха изказвания от рода, че еди коя си песен, заради която ни поканиха, не е била допусната до участие в Евровизия. На въпрос и как ще коментираме новината, че същата песен е влязла в някаква си класация в чужбина, отговора на Иван, че това отдавна не е новина и че се е случило преди 4 години, също не им хареса. И заради това и ни клъцнаха. Първо беше с обяснение, че не им е стигнало времето и щели да го излъчат в следващото предаване. След като го нямаше и в следващото ми стана ясно, че не става въпрос за недостиг на време, а поради непремерени приказки. Така че бягайте от такива предавания, които уж дават шанс на музикантите. Те просто гледат да си запълнят времето с вас и изобщо не им пука колко добре свирите. П.П. Режисьора 20 минути не успя да зацепи, че акустичната китара се включва директно и ми обясняваше как нямали микрофон за озвучаване, а аз 20 минути му обяснявам, че просто трябва да включи жака от китарата в пулта. Накрая ми писна и си изсвирих парчето с електрическа китара. Само дето изгорихме много бензин, за да си замъкнем цялата техника.
 8. Ето и малко клипчета от последния ни лайф. Ако не друго, в новия клуб има предпоставка за много добър звук. Поне ние мисля, че успяхме да го постигнем.
 9. Achiles

  10th Street

  SALTRIVER
 10. Напомням ви, че участието ни е утре.
 11. То парчето е ясно, ама се замисляме да го запишем.
 12. С нов басист и нов/стар барабанист. Очакваме ви! http://saltriverbg.com
 13. Achiles

  Saltriver

  Чакаме ви в събота, 25 юли в "Toucan Bluzz&Rock" (Студентски град, бул. "Академик Борис Стефанов"4)
 14. Achiles

  Saltriver

  Събитието е утре, очакваме ви с нетърпение.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.