Jump to content
Българският форум за музиканти

InvisibleKid

Members
  • Мнения

    36
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Kitara

Contact Methods

  • AIM
    tr3v4o111

Profile Information

  • Gender
    Male

InvisibleKid's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Eми аз за София се интересувам, дори да има в другите градове - това не ме интересува.
  2. Не е възможно, наистина, да няма хора, които го правят в София...?!
  3. Кой знае, може и да чуя нещо положително за this piece of crap -> http://www.4shared.com/audio/jUa6SzKv/Fail-final-vox.html
  4. Имам основа на дрането, но трябва човек, който разбира да ти каже в кое грешиш и да ти дава напътствия
  5. На места фалшивееш доста. Трябва ти повечко солфеж ако питаш мен. И повече трениране на слуха. И имам чувстото, че не дишаш правилно, защото на места ми звучиш с доста свистящ въздух, който се чува доста.
  6. Наистина ли в София няма никой, който може това !?! Хора не разочаровайте хората като мен...
  7. Барабаните звучат ужасно. Адиктив дръмс звучат хиляди нива над ЕЗ. Адиктив има преимущества и то не малко. Можеш да обработваш всеки един инструмент както ти допада, а и най-якото е, че не е нужно да редиш барабаните, защото както сам чуваш тези, които си наредил звучат ужасно изкуствено (дръм машина). В АД можеш да редиш на едро различни бийтове и ако се разтърсиш винаги ще намериш точно такъв какъвто искаш, а и да не е точно същия, то можеш да режеш от различни бийтове и да наслагваш. Моето мнение - сложи малко бас на микса, работи с АД и вкарай вокалите В ПЕСЕНТА, а не ОТГОРЕ (явно всички българи имат този проблем да набутват вокалите над всичко - чуй някаква западна банда как вокалите са В самото парче).
  8. Цялостното звучене е ужасно скучно - няма нито пънч, нито нищо. Ревърба на снаре-а е ужасен или може би нямаше да е толкова ужасен ако китарката се чуваше по-нормално и вместо китара ляво и китара дясно, които са неритмични, може да има и китара в среда. Касата няма нито тежест нито нищо.. Имам чувството, че баса и пречи и то яко - особено на места е видно. Баса звучи що годе, но ако му направиш в какви чистоти да е ще звукне. Вокала - повече ревърб и да е В ПЕСЕНТА, а не ОТГОРЕ Й. Все пак не правим записи на Лили Иванова.
  9. Мога ли да намеря човек, който може да дере (най-вече ме интересува Fry Screaming)? И, който би приел ученик, когото да обучи специално в тази област срещу заплащане? Ако има - моля пишете ми на лично съобщение или на скайп : tr3v4o111 ! Благодаря предварително! СОФИЯ !!!!!
  10. InvisibleKid

    Guitar Rig

    а сега се сетих, че когато сложа други драйвери за звука гитар рига не изкарва никъв звук докато не ги махна тези драйвери....
  11. InvisibleKid

    Guitar Rig

    тези драйвери за какво точно служат и изискват ли настройка (дипълнителна)? съжалявам за обидите и все пак му е малко
  12. InvisibleKid

    Guitar Rig

    Абе ей такива като теб задмониторни генийчета явно сте програмирани да повтаряте едно и също и се изчерпвате до тук. "Агресивна неграмотност"... абе ти чуваш ли се.. Сигурно съм ако не доста, то МНОГО по-грамотен от теб и другото, което е - хич не съм агресивен към неща, които работят. Като се има предвид, че гитар риг-а ми е ЛИЦЕНЗИРАН или иначе казано на твой език НЕоткраднат. И да говоря по въпроса, че когато бях на ХР нямах проблем да стартирам гитар риг и уинамп, и да звучат, и двете. Ще те помоля да не ми даваш мнения по темата като не си компетентен и най-малкото да не наричаш глупави изказвания тези, които просто не можеш да разбереш. Доколкото тинейджърството.. по-хубаво от него няма и явно те боли та те сърби..
  13. InvisibleKid

    Guitar Rig

    не става дума нито за асио нито за прозореца. става дума за това, че най-накрая постигнах звук да изкарва гитар риг-а, но пък ако пусна друго нещо, тоест уинамп, бсплейър и тн второто което е пуснато след гитар риг не пуска звук, а ако гитар рига е стартиран след някоя от тези две програми то той не изкарва звук!! И мога да кажа с отворена уста ЕБАТИ ТАШАКА е целия тоя уиндолс целия софтуеър за него и тн.. Та все пак някой има ли идея защо така се получава на уиндолс 7?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.