Jump to content
Българският форум за музиканти

Ajabez

Members
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ajabez

 • Rank
  Ослушващ се
 1. Мерси за препоръките. Отпечатъците и жалбата са налице, почнато е досъдебно производство.
 2. Привет на всички колеги, днес група Good Music Society осъмна с разбита репетиционна и открадната техника. Ето списъка с нещата, за съжаление нямаме серийни номера за повечето от тях, но молим всеки, който се оглежда за инструменти, следи обяви, заложни къщи или просто чуе някой да продава някое от следните неща да ни пише тук или във фейсбук на http://www.facebook.com/gmsbg Приемаме съвети и акъл по темата. Благодарим ви! Пулт Allen&Heath ZED-22FX Пулт Behringer - активен Китара Takamine EG540C-SSC Лампов усилвател Fender Bassman Микрофони: 2 x Shure beta 57 AKG Shure 565 Китарен процесор VOX Китарни ефекти: Boss - blues driver, digital delay, chorus Wah-Wah педал
 3. Ajabez

  Battle Of The Bands

  Колко ще е входа и ще вземат ли некви пари групите? Вход няма - може да дойде и влезе всеки, който иска, а групите няма да взимат никакви пари. Единственото, което ще се спечели, е записът в Графити, който ще бъде присъден на най-добрата от шестте групи.
 4. Ajabez

  Battle Of The Bands

  Здравейте, Да кажа и аз - не става въпрос за конкурса на Джак Даниелс - за съжаление организаторите не са се усетили навреме и е дублирано името за България - подобен род конкурси се организират от същата организация и в доста други страни в централна и източна Европа под същото име. Никой не търси изгода от това, защото форматът на събитието не предполага извличане на някаква изгода, а поощряване на млади талантливи музиканти. За разлика от това на Джак, за които си е ПР събитие и кампания. Става въпрос за конкурс за ученически банди, непрофесионални, като наградата и останалите подробности са както са описани. 6 банди ще участват, като 4 са вече одобрени. Няма пресявка, участват първите 6 банди, които се обадят. Озвучаването на самия концерт също ще е от колегите от Графити Студио. За контакти - горе =)
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.