Jump to content
Българският форум за музиканти

NetMan

Members
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно NetMan

  • Рожден ден 06/15/1985

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

NetMan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Stratocaster ако си заснел клипа с цифрово фото, нямаш звук като местиш файла, защото звука и картината се записват в два различни файла, а този със звука е скрит. Така направи архив на папката в която ти е клипа и ни го прати
  2. NetMan

    перца

    Че за какво са ти здрави, найлона трудно изхабява перата
  3. Можи би сте прави Оттеглям се, явно нищо неразбирам от тези неща. Поне и аз научих някой работи в крайна сметка
  4. Какво значи обикновно? И от двата модела си има по-малки и съответно по-големи по размери. Разгледай един каталог за Acoustic Guitares ще видиш, че там китарките Western обикновено са най-различни по размер. И със съгорност не преобладават по-големите, ако на това залагаш
  5. Аз лично помня само пръстовките, но и знам само 2 гами де То незнам имали повече. Я някой виртуоз да каже
  6. Класическата китара е с по широк гриф от Western и става за найлонови и метални струни, western само за метални. И не е вярно, че western са с по-голямо тяло. Имат си размери
  7. NetMan

    найлон

    Ха Ха!! Правилно, за класическа са, но класическата китара също е акустична
  8. NetMan

    Помогнете

    FeramonD хубаво е, че добре се интересуваш преди за закупиш подобно нещо, НО повярвай ми за тези пари повечето китари идват от едно и също място, независимо какво пише на грифа. Когато копувах своята китара, пробвах няколко, но на вид еднакви китари(защото вече си бях избрал как ще изглежда моята) и всяка от тях почувствах по различен начин, въпреки че цената им, както и формата им бяха същите. На един приятел на китарата пише 'Ibanez' И разликата м/у него и моя Squier е в грифа и малко в тялото. Разгледахме двете китари до последния болт и стигнахме до извода, че те излизат от един завот. Така, че моят савет е: -Влизаш в магазина, избираш си китарките, които те най-кефат на вид, после ги изпробваш внимателно, след което ги изпробваш отново(непременно ще усетиш, че една от тях ще ти е най-удобна). Един друг авер си хареса много яака Yamaha на снимка в нета. Пратил баща си да му я купи от магазина. Китарата му е два пъти по-скъпа от мойта и вади наистина хубав звук, но като я хвана все едно хващам тухла. Така, че изслушай мнението на другите,но повярвай най-много на себе си когато избираш. Надявам се мнението ми да не е било безполезно.
  9. И аз съм завладян от маията "записи" и си труша нервите с Cool edit Pro, но съм си новобранец още. Момчета, качвате ли някаде своите творения!! Изгарям от желание да чуя някой ваши записчета.
  10. NetMan

    Need Drum-set

    Искам да си пусна ритъмче, върху което да свиря, предложете нещо като вариант! Предполагам има готови MIDI-та из нета или някоя програмка, с която да си пускам барабани. Ако някой има нещо в предвид, нека сподели!!
  11. NetMan

    Photos

    Ето ме и мене!! Аз сигурно съм най-новия тук, но като гледам добре си разцъквате лафа, така че мисля да се включа
  12. NetMan

    найлон

    Последният път, когато сменях струните си, продавача във Фактор каза, че прозрачните са по-меки и аз си взех такива
  13. Що не провериш в големите магазини, предполагам все някой ще може да ти го достави по поръчка. Сигорно и цената ще е по-дебела но все пак превери!
  14. Аз пък никога не сам сжирил на барабани!!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.