Jump to content
Българският форум за музиканти

beltar

новаци
  • Мнения

    45
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно beltar

  • Рожден ден 02/25/1986

Previous Fields

  • Инструмент
    kitara

Contact Methods

  • AIM
    aan-allein

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    софия

beltar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Курсът ще е достъпен и за начинаещи във фламенко.
  2. Здравей, Веднъж видях един индивид, който ползваше същите и човека тогава каза: 'Ноктите ми не са в ред и се НАЛАГА да използвам тези'. Моето мнение е, че по-добро от ноктите няма, стига да се грижиш съвестно за тях . Между другото, можеш да развиеш и техника за по-къси нокти. При теб какъв е проблема, че да не можеш да ги пуснеш 2-3 мм ?
  3. Колкото и да ми се иска не е Томатито. Той взима много скъпо за уроци, а и няма смисъл да се ходи при него за обяснения на базови неща като техника и различните танци например. Китариста се казва Серхи Гомес Мартин, на 27 е и едва ли някой в България е чувал за него.
  4. Здравейте, на 26-и пристига едно фламенко дуо и освен концерт ще се организира и уъркшоп. Хората са професионални музиканти от Испания и миналия път когато бяха тук направиха страхотно шоу. Ще преподават танц и китара, като танците ще са два дни, а китарата само един. Давам скайп ако някой се интересува: pobyrkan_kitarist
  5. Голяма съм тиква,съжалявам!Ето мейл:musichousekazanlak@yahoo.de,а това е телефон на жена му(Марион Реттерат):0888323046,само че ще трябва да се оправяте на английски или немски.Имам и адреса,но не мога да ви ориентирам,защото не се постарах да запомня улиците.Цар Симеон Велики 3.Това е адреса.
  6. Здравей,ако ще е класическа можеш да пробваш и Кремоните.Преди време се отбих до Казанлък и се оказа,че нашите хора правят учудващо добри китари.Цените почваха от 220 лв.Ако ти скимне да ходиш,мини през музикалния магазин на Херберт.При него има всичко,а и човека е изключително честен.
  7. beltar

    Hannabach

    прав си.знам че търся точно определен звук,но още не съм го намерил.пробвах лютиер между другото и са доста прилични.харесват ми.не точно каквото търся,но е близо.
  8. beltar

    Hannabach

    Lutier още не съм пробвал.Би ли записал нещо,за да мога да добия някаква представа.
  9. beltar

    Hannabach

    Сега видях,че съм объркал цената.Не е 22,а 25лв.Съжалявам за лъжливата информация.
  10. beltar

    Hannabach

    цък ето ги новите струни.
  11. beltar

    Hannabach

    Преди два дни взех от въпросните струни и просто нямам думи.Изключително богат и обемен тон имат.Може би не са толкова звънливи колкото ми се иска,но иначе са нещо безумно.Тия дни ако имам време ще запиша нещо да ги чуете.
  12. ето за това си мечтая: http://www.hermanosconde.com/modelo1.html
  13. beltar

    Hannabach

    Дали накой тук е пробвал струни Hannabach,защото не ми се дават 22 лева за нищо.В момента свиря със Savarez и ако някой е сравнявал двете марки би било хубаво да сподели впечатления.
  14. и аз нещичко да кажа за едни струни.скоро ходих до Капъша и си взех La Bella за фламенко,които струват 20 лева.продават ги незапечатани.като ги сложих по басите на места имаше нещо като петна.и после като поулегнаха малко и ги тествах се оказа,че три от струните са фалшиви.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.