Jump to content
Българският форум за музиканти

Bay Emo

Members
  • Мнения

    116
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    1

Bay Emo last won the day on Февруари 27 2016

Bay Emo had the most liked content!

Previous Fields

  • Инструмент
    бас

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

Последни посетители

1017 профилни разглеждания

Bay Emo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Обществена Репутация

  1. Bay Emo

    Фукня

    Честито! Да се лизгаш с кеф! За Коце мога да кажа само P.S. Да знаеш, че ти завиждам, ама не злобно
  2. Здравей, аз също обичам този инструмент и за късмет музиката, която свиря сега е подходяща за него. Освен това, което вече казаха колегите, бих ти препоръчал свирене на гами, скали, арпежи и всякакви технически упражнения, за да постигнеш пръстова памет. С тези шест струни, ако е и 35" трябва да спазваш една добра постановка на лявата ръка, защото е много лесно да се сдобиеш с куп диагнози и болежки. Загрявай ръцете и ги натоварвай постепенно, за да избегнеш травми. Джон Петручи е показал много полезни неща в "Rock Discipline". И не бързай. Този инструмент иска постоянство и ежедневно внимание. Не е лошо освен тунер да ползваш и метроном. Успех!
  3. Bay Emo

    Фукня

    Ти да видиш... Ха честито!
  4. Bay Emo

    Spector

    Здравей, провери при Visi Arts, там видях Spector ReBop 5 DLX FM BC Black Cherry. Късмет!
  5. Здравей, потърси видният ни съфорумник Майстор Коце, който ще намериш като BassTraffic Аз бих се обърнал към него. Късмет!
  6. Благодарности на Гого за темата. За една бройка да скоча в тигана.
  7. Здравей, за съжаление диагнозата ти май е точна. Аз също имах такива и звучаха много прилично, но с годините дунапренчето започна да се втвъдява и разпада. За щур мой късмет на един приятел му попаднали говорителите от едни Cerwin Vega, само дето се наложи да разпробия отворите за басовите говорител на 12". Оставих филтрите на Амфитона. Резултата е покъртителен. Vega - Амфитон! Изхвърлих еквилайзера, тонкоректорите са на нула и звучи чудесно. Освен това олекнаха наполовина. Та като се изфуках да си дойдем на темата. Бях споделил проблема с разпадащите се дунапрени с хората от магазина Мегавойс и ми казаха, че имат решение за мъките ми. Звънни и питай, че беше преди година и половина. http://www.megavoice.bg/?pid=9 Късмет!
  8. Здравей, не намерих 1006, но тук ще намериш схемата на TRB 6 II : http://www.yamaha.com/yamahavgn/Documents/Guitars/TRB6II_E.pdf. Тук е TRB 6P II : http://www.gospel.bo.it/albums/userpics/10130/TRB5PII_6PII_E.pdf. Надявам се да съм ти бил полезен. Късмет !
  9. Bay Emo

    Въпрос

    Здравей, ако си от София може да се видим и да опитаме да решим проблема.
  10. Определено ми хареса. Не бих казал, че като за българска банда е добре. Продуктът си е напълно конвертируем. Хубаво е, че въпреки всичко се пръква и по нещо свястно в тази държава.
  11. Здравей, и аз съм преживял разни болки в ръцете и знам колко е неприятно. Не знам дали си гледал "Rock Discipline" на Джон Петручи. Там той дава много полезни съвети как да избегнеш възможни травми. Подготовка на ръцете преди да вземеш китарата и загряващи упражнения с нея. Както и един колега спомена, ако усетиш болки при свирене е по-добре да спреш за пет - десет минути. Голяма грешка е да се събудиш и да засвириш нещо трудно. Препоръчително е упражненията да започват около седма - осма позиция, където не се налага да натоварваш ръката и постепенно да се отива към първа. Късмет
  12. Bay Emo

    Фукня

    Честито! Да им се радваш със здраве. P.S. И това по време на криза
  13. Наистина доста интересно. Питанката е дали са сменяни само пикъпите...
  14. Здравейте, имал съм такава Ямаха, но нямаше подобен проблем. Звучеше много изравнено и прилично за цената си.
  15. Bay Emo

    Фукня

    Честито, Гого! Ако имаше още един със сигурност щях да му скоча. Със здраве да му се радваш!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.