Jump to content
Българският форум за музиканти

jororock

Members
 • Content Count

  238
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by jororock

 1. Търся басист за авторска музика от Пловдив и областта, групата е сериозна и професионална! За контакт 0988991234- Жоро! Много рядко влизам в форума, така че е по-добре да ми се обадите!
 2. jororock

  Руски (съветски) китари

  http://www.avaks.kiev.ua/ - Ето едни приятели от Киев!
 3. Здравейте колеги! Бях свалил флойда за корекция и при поставянето си помагах с ръчката за да сложа пружините и тогава ми се счупи ръчката при уплатнителните пластмасови пръстенчета. Тремолото ми е Ibanez Lo Pro Edge. Ако някой знае откъде или има такава ръчка бих искал да си купя. Тел за връзка -0889112343- Жоро.
 4. jororock

  Счупих си ръчката на флойда

  Получих ръчката от Томан чрез Динакорд, като ми бяха пратили и още 2 допълнителни шайби и ми струваше до адреса 36 лв!
 5. jororock

  Счупих си ръчката на флойда

  никони я сподели опита си с този полиамид и ако може да покажеш снимки
 6. jororock

  Счупих си ръчката на флойда

  Е поне шайбите ще си запазя от старата ръчка
 7. jororock

  Счупих си ръчката на флойда

  Има нещо вярно rockfire! Поръчах си ръчката от Динакорд и след 2 седмици ще дойде! Благодаря на Марио още веднъж . Аз не очаквах ,че в томан ще имат такива дреболии и въобще не търсих там.
 8. jororock

  Счупих си ръчката на флойда

  Благодаря много Марио!
 9. jororock

  Счупих си ръчката на флойда

  Супер! И докъто дойде до БГ ще ми излезе сигурно 100 лв ръчка!
 10. jororock

  Guthrie Govan jumps to Charvel guitars!

  Charvel i Jackson не са ли една компания на Fender?
 11. jororock

  Suhr Guitars

  Aма като гледам тези ESP-та всички са с хъмбъкъри на нек позицията, но в сингъл форма!
 12. jororock

  Bugera V5 - разочарование.

  Обърни се колега към Gregg и си поръчай един GARLAND И няма да имаш ядове
 13. jororock

  Brunetti Merkury Box

  Здравейте колеги! Моля ако някой има преки впечатлени и притежава въпросния Brunetti Merkury Box да сподели мнението си!
 14. Ето и моя чейн.
 15. jororock

  Blackouts™ Modular Preamp

  Какво мислите за този нов продукт на Seymour Duncan? - http://www.seymourduncan.com/blackouts/ ,
 16. jororock

  Blackouts™ Modular Preamp

  Тука си прав n1k0 , но не разбрах от материала дали това е възможно с този Модулар!
 17. jororock

  Blackouts™ Modular Preamp

  За това и направих тази тема. Ако има някой който е по-добре запознат моля да сподели мнение. Видях че GUS G използва тази система, също се казва че намаля шума на адаптера с 12-14 Db!
 18. jororock

  Garland

  Прецака ми се нещо фокуса на фотоапарата и още не мога да го оправя за да кача снимите. Накратко свързването е Китара - Амп IN - Amp Send - Boss-GT-8 IN - Boss GT-8 OUT - Amp-Return и от Boss GT-8 Midi OUT- Amp Midi IN.
 19. jororock

  Garland

  Искам да благодаря на Галин и на Калата за модернизирането на Гарланда ми с миди модул! Много съм доволен защото сега контролирам ампа с процесора ми Boss GT-8 iи с едно натискане правя необходимата комбинация от ампа + желания ефект в лупа а също така и ампа ми стана 4 канален+4 опции(бустер, екю, луп и ревърб)!
 20. jororock

  Garland

  Утре ще снимам и ще кача снимки . Модула е вграден в ампа на мястото на микро контролера който контролираше ампа преди това и сега ампа ползва три канала +1( модерна опцията на на лийд канала)-дефакто стават 4 канала(лийн, драйв, лийд, модерн)+ 4 (бустер,еквилайзер, ефект луп и ревърб).
 21. jororock

  Zachary Guitars

  Аз мисля че всички познати ни лютиери от BG са по-добри. Аз имах (понеже я продадох поради закъсване) китара на Вълчинов, ако някой се съмнява в качеството и звука ще му уредя тестване- даже имам идея да планираме сбирки тук в форума за тестове на инструменти направени от нашите лютиери!
 22. jororock

  Satchurator distortion

  Здравейте колеги! Понеже забелязах , че напоследък доста колеги се разделят със Satchurator Dist-а си , исках да ви попитам за вашето мнение за него, както и в ставнение с S-ampa на Nikifena? Тук е и мястото където можете да направите една класация от личният си опит за най-добрите дистове и овърдрайви. Благодаря ви!
 23. jororock

  Китарни ефекти

  Въпросния ефект Talkbox го познаваме много по рано от изпозването му от Ричи Самбора в Бон Джоуви! Нашият китарист на Щурците-Пеци Гюзелев го ползва от доста по-рано!
 24. jororock

  Люлеене на тона

  Когато удариш струната(и то - силно), тя в първия момент се засилва да трепти с по-голяма честота. Китарата е ужасно фалшив инструмент Искаш да кажеш с по-голяма амплитуда! Честотата си е една в зависимост от тона на който е настроена струната. Широчината на амплитудата влияе на силата на звука , а в случая амплитудата се колебае и за това създава усещане за тремоло ефект -тоест все едно бързо усилваш и намаляваш волума на инструмента !
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.