Jump to content
Българският форум за музиканти

Zero Tolerance

Members
  • Мнения

    520
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    2

Zero Tolerance last won the day on Май 21 2013

Zero Tolerance had the most liked content!

Относно Zero Tolerance

  • Рожден ден 05/22/1992

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара/Глас/Пиано/Тромпет

Contact Methods

  • AIM
    prog_guitar92
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Стената

Zero Tolerance's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

30

Обществена Репутация

  1. Рядко се ползва като термин извън класическото пеене. Това ще рече тенор с ярки низини или баритон с ярки височини - както искаш го мисли. Може да минеш и за лиричен баритон според мен. Не отдавай голямо значение на терминологията, пей каквото ти е удобно и приятно! : )
  2. Здравейте, музикантье! След много години бачкане и борба, най-накрая стигнах до първата си песен и видео.. В доста тийн дух е, направена с много настроение и ударна доза любов и щастие! Надявам се да ви харесат песента и видеото и да се позабавлявате! С огромни благодарности към Ненчо Стефанов - Ninyo, за целия съпорт и за звездната поява! Enjoy!
  3. Голямо преживяване и рекох да го споделя с вас, защото го определям като най-хубавото нещо случвало ми се някога на сцената! Enjoy! : ))) http://glasatnabulgaria.btv.bg/video/otbor-preslava/todor-georgiev-i-kiril-marichkov-vkusat-na-vremeto.html
  4. http://www.youtube.com/watch?v=L-cvudpit9Q Дали. : )
  5. Само едно нещо - моля те, спри да завършваш всяка дума на български с М. "сянкатам" "някаквом" "изписукам" "синевам" "забравилим" и т.н Иначе браво : ) Успех!
  6. Само това изпълнение се признава :greenball: Майтапа на страна - браво, братле.. : ) See ya around
  7. Единственото, което може да ти помогне - МЛЪКВАЙ! Никакво говорене, а когато говориш все пак недей да шептиш, а се стреми да говориш нормално. Освен това има едно нещо за screaming-а - If it hurts, you're doing it wrong. Препоръчвам ти да разгледаш нещата на Melissa Cross. : ) Суровите яйца няма да ти помогнат за наранено гърло.. Нещо което аз правя е - потапяш резънчета лимон в мед и ядеш. Когато хвана грип или настинка много ме успокоява. А ако не си окей, отложете концерта, с гласните струни шега не бива. : ) Успех!
  8. Zero Tolerance

    Ibanez Owner's Club

    Жестоко.. : ) Ето ни тука в действие с едното RG.. Обожавам ги тия китари..!
  9. Zero Tolerance

    Metallica Covers

    Не мога да повярвам, че слушам Master of Puppets live в нормално темпо и без забързване и бъркане (ше ме извиняват хардкор феновете на Металика и Ларс Улрих ) .. Браво, момчета!
  10. Сладури! Много сте готини и звучите супер live! Успехи!
  11. http://www.youtube.com/watch?v=_mU6Ww7x7Cs&feature=youtu.be Enjoy
  12. Казах ти вече за Foo Fighters-а.. Тука само ще отбележа, че НЕМА ТАКОВА ПРОДУКТОВО ПОЗИЦИОНИРАНЕ :greenangel: Браво, само напред да се върви!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.