Jump to content
Българският форум за музиканти

RonCarter

Members
  • Мнения

    184
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от RonCarter

  1. https://spreadsheets.google.com/viewform?fo...YZWNfSVI2LWc6MQ
  2. Тук пък се споделят рецепти, как се забърква кайма за кИфтета, да излезе по еФтинко http://www.youtube.com/watch?v=dMLkxJZZmss
  3. Ако там се пече скара, тук вече се въртят чевермета
  4. А за Лейди Гага, честно, не видях някаква чак пък толкоз виртуозност...Хвани някое девойче 9-10 клас от музикалното училище и мисля че ще я сложи в джоба си.
  5. Има такива и не са малко, само че не ги дават по МТВ... Въобще въпросните изпълнители и медиите, които ги лансират са за една определена среда и изпълнителя, на базата на способностите, разбиранията, манталитета, възпитанието и още ред други, решава сам на коя джамия да се кланя ))). Дето се вика, за всеки влак си има пътници...Това не важи за БГ разбира се )
  6. http://rapidshare.com/files/83194009/Pat_M...al_Leonard_.pdf
  7. Нещо не можах да намеря клуба, обикалях като въртоглав из тия сокаци 2 часа, за сметка на това за утешение намерих на едно място наливна бира по левче, та обра донякъде негативните емоции. Другия път трябва да се уговоря май с някой благоразположен съфорумец, да ме заведе до мястото.
  8. Стъпи ситно, свате! http://vbox7.com/play:cae8439e
  9. Ей на такова ми се свири, ама не знам къде го продават http://englishrussia.com/index.php/2010/09...ut-of-a-shovel/
  10. Бе да взема и аз да дойда...Винаги е хубаво човек да пийне с добра компания.
  11. Бравос, много добър блог. Ето още един, който вероятно някои от колегите знаят http://nukebass.blogspot.com/. Урочета, ценни албуми и видеота
  12. Специален поздрав за феновете на бойни изкуства. Клипа не е подходящ за малолетни и хора със слаби сърца! 18+
  13. Въпроса ми е, някой ако знае подходящ пулт за интернет радио, защото ми се струва, че тези за свирене не са подходящи, ди-джейските също. Ще съм благодарен ако ми дадете съвет защото не съм особено вещ в тази насока
  14. Той боят изгражда, не е като да разгражда Но Влад е прав, че ако за всяка простотия на гореспоменатия, се пускаше жалба в съда, тоя няма да може да излезе от затвора след време, като му се натрупат яко дела. защото доколото разбрах това не му е за 1-ви път.
  15. Чамбао са от Малага Добре дошла и от мен
  16. Трябва да го викнем в Пловдив да организира нещо и да му друснем един кютек
  17. Мисля, че почвам да се справям. Скоро ще запиша нещо и ще пусна да чуете
  18. Абе не знам ама Майлс определено не съм го чувал да пее
  19. RonCarter

    малко помощ?

    Трудна работа, приятел. За тези пари читав бас трудно ще намериш нов. Най-много някой Стаг или Пълдин. Препоръчвам ти да вземеш нещо 2-ра ръка но да ти върши работа. Погледни в купува-продава-предлага, например ТОВА ми се струва добре.
  20. Сакса се води в групата на кларинета, обоя и тям подобни, на които се свири с платък, затова е към дървените. Той даже си е осъвременен вариант на кларинета, ако не се лъжа.
  21. 8 - Аз в момента се уча на тромпет - не знам дали важи...
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.