Jump to content
Българският форум за музиканти

RonCarter

Members
 • Content Count

  184
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About RonCarter

 • Rank
  Sun Ra
 • Birthday 05/24/1980

Previous Fields

 • Инструмент
  Fretless jazz bass

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. Колеги, понеже днес се прибирам от гроздобер, искам да споделя нещо. Тази година се оказа изключително благодатна и в един момент се оказа, че нямаме съдове за всичкия материал, та исках да попитам, ако има някой мераклия по винарството а все още не е напълнил бидоните, би могъл да се сдобие на доста добра цена с качествено грозде Мавруд (около 25-26% захарност) Винарската изба, където е материала е в Пловдив а количеството за продаване е около 3 тона. Който се интересува, нека пише, ще му дам телефона на баща ми и да се уговарят ))). Също така ще се радвам, да се свържа с тези, които се занимават с винарство, дори само от кеф, да обменим опит и да организираме някоя музикална дегустация, разбира се )) С пожелание за весели вечери и леки утрини! Петко
 2. Колеги, ъп-вам темата, инструмента все още се издирва.
 3. RonCarter

  Какво четете?

  Скоро си взех от един антиквар съчиненията на Волтер, не го бях чел досега, има хава в тоя образ - забавно и смислено четиво е.
 4. RonCarter

  Какво четете?

  Позволи ми да възразя...в "Тротила Флет" иде реч за битници от най-чист вид, хора които седейки на тръбата, няма да се обърнат, за да видят преминаващия парад. При нас парада определя всичко....
 5. Много разчитам на хората от МВР да открият нещо. Познати нямам там, но щом не си вдигат телефоните, май ще трябва да ги търся по барчетата покрай районното...или на някой плаж и аз не знам вече...
 6. Много ще съм благодарен за съдействие, защото освен всичко останало, инструмента има и емоционална стойност за мен. Наследство ми е от баша ми, който е свирил 10 години на него. Ясно е, че полицията няма да си мръдне пръста, затова разчитам на вас, случайно ако го засечете.
 7. Инструмента е специфичен и трудно може да се обърка, дори и да му се направи козметика някаква. Серийния номер съм го дал в полицията. Дефретнат е по специфичен начин от един стар майстор и бих го познал сред хиляди.
 8. Баси...звъня на следователя от миналата седмица и не си вдига телефона...моля, ако видите някъде инструмента, пишете...не мога да предложа много в замяна, но каквото имам с радост ще го споделя!
 9. Ами да, това беше 1-вото нещо, което направих на следващия ден, дано има резултат.
 10. Здравейте, колеги! Моля за вашето съдействие! На 25 срещу 26 юли ми беше открадната бас китарата в района на борисова градина, след концерт в Порк Пай. Китарата е фендър джаз бас модел 72 или 73, не съм сигурен, дефретната, цвят светло дърво, плочката с номера отзад на тялото е леко изтрит от едната страна, китарата е с черен куфар на който пише също Фендър, доста прокъсан. Много ви моля, някой ако забележи някъде инструмента, да ми пише! Скайп bai_5ko или pesho.peshov@gmail.com. Ето няколко снимки на инструмента и куфара: http://www.myspace.com/petko_georgiev/photos/134806?authkey=oheItidVjwAfp4oD6HLkMs2QNTicg%2fHfVlSZIg446nyNIpap7C%2bS2wpFGHdTWc2NjihzMN%2fdONhPtillv4EEdoggTV7kLlew8l39gmHXWeg%3d http://www.myspace.com/petko_georgiev/photos/138548#%7B%22ImageId%22%3A138548%7D Предварително ви благодаря за съдействието!
 11. RonCarter

  Джаз радио "Хиатус"

  Здравейте! Припомням за радиото, защото напоследък нещо масово изчезват слушатели Дали е поради липса на интерес или е заради това, че от време на време се пускат доста "неслушаеми" неща, не знам и аз. На всеки който се интересува казвам Добре дошъл и ще се радвам на съвети препоръки за развитието на това нещо, наречено джаз радио "Хиатус", защото то си е изцяло за нас, без всякакви компромиси.
 12. RonCarter

  Забавна простотия

  "Ичо" транс такси
 13. RonCarter

  Джаз радио "Хиатус"

  В момента звучи фюжън китарен трибют на Майлс Дейвис с учасието на бележити китаристи, по радиото, така че реших да го предоставя на вашето внимание. http://94.26.24.189:8000/listen.pls
 14. Мойто стана доста странно, направо психо бих казал
 15. RonCarter

  Джаз радио "Хиатус"

  Поздравявам всички приятели с глави на раменете и комплект уши към тях с настъпващата нова година! Нека е плодотворна и благодарна към труда на всеки и най-вече здраве!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.