Jump to content
Българският форум за музиканти

iceman

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    klavir

iceman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте,има ли разлика между флопи диск емулаторите за корг,роланд и ямаха.Искам да си поръчам от ебай но ги дават че стават и за трите клавира.
  2. iceman

    pa 600 vs pa 800

    Здравейте,Колеги които са използвали тези клавири могат ли да дадат мнение за плюсове и недостатаци между двата модела . Поради излизането на нови модели двата клавира вече са на една и съща цена Много начинаещи музиканти ще се чудят кой да изберат.Никаде не можах да намеря такава информация.Благодаря предварително.
  3. Здравейте,скоро си купих корг па 60 и човека който ми я продаде каза че има 20 гигабайта хард диск но немога да качвам повече от един сет. Моля за малко помощ как да качвам повече сетове и бленди.Благодаря предварително
  4. iceman

    roland G 600

    Ами не когато го включа само премига дисплея без да изписва логото. А може ли да е от ключа,той да ми прави проблем
  5. iceman

    roland G 600

    Здравейте,имам роланд г600 .Когато го включвам не иска да ми зареди а трябва да включвам и изключвам няколко пъти докато зареди.Какъв може да е проблема? Благодаря предварително
  6. Значи зависи какъв е проблема точно,ако не ти включват копчетата значи трябва да си смениш бутоните на самата платка- микретите с размер 2мм,но ако копчетата са хлътнали тогава си поръчваш от Бозов нови цените им са от 3до5 лв но им се обади все пак за точна цена.Препоръчвам ти ако я отвориш кадето са счупени копчетата да смениш и микретите защото копчетата се чупят от това че микретите не контактуват както трябва.
  7. Здравейте,интерасува ме има ли упътване за корг па 50 на Български и ако някой я има да ми я прати на имейла iceman79@start.bg Благодаря предварително.
  8. И аз да се впиша в цифрата на 28 год. от Варна
  9. Ами питам заштото,смятам да дам около 1000 лв. но гледам че Е70 е с около 300-400 лв. по евтин , а иначе сега се уча да свиря ,имам едно касио но искам нещо по хубаво.
  10. Здравейте ,искам да си купя клавир но се двуомя между роланд е 70 и джи 600 иначе сам начинаещ,какво ще ми препорачате и как варвят като цена.Благодаря от сега
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.