Jump to content
Българският форум за музиканти

Joao

Members
  • Мнения

    29
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Бас

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

Joao's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Благодаря много за съдействието Поздрави Жоро
  2. Здравейте Ще съм много благодарен ако някой съфорумник ми каже къде мога да отида за да ми ремонтират активната електроника на баса. Проблема е че не е заземен и когато е включен баса бръмчи неприятно, а и единия потенциометър нещо се е сбъгясъл. Ето защо се нуждая от услугите на някой жичкаджия. Ако знаете такъв моля ви оставете ми кординатите му тук или на скайп: jmeicheto Благодаря ви много!!! PEACE!!!
  3. И аз и аз ))) Влизам в мелето с два Ибанец-а Единия е 5 струнен Японски SR Ibanez купен преди няколко месеца от Ники - съфорумник ( Господ здраве да му дава) А другия е 6 струнен Ibanez SR 506 взет от Abbath също тукашен съфорумник (И на него господ здраве да му дава) Това са моите оружия за бой и не ги сменям за нищо друго)))
  4. Хайде и аз да се включа в мелето)))) Аз съм с два баса Единия е пет струнен японски SR Ibanez купен от Ники - съфорумник от сайта (Господ здрави да му дава) А наскоро се сдобих и с шеструнен SR Ibanez пак от един съфорумник ( И на него господ здраве да му дава) Та това са мойте две уружия за тресня Сега остава да си взема само един фретлес и ще мирясам най-накрая PEACE AND RESPECT!!!!!!!!!!!
  5. И аз съм за такава тема във форума Това ще е хубаво за всички ни понеже така банди от различни градове ще могат да си подадат ръка и да си помагат взаимно Гласувам с две ръце PEACE BROTHA'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Поздрави на всички а за всички хейтъри те си знаят)))))))))))))))))))))))))))))))
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.