Jump to content
Българският форум за музиканти

MadHatter

Members
  • Мнения

    68
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Contact Methods

  • Website URL
    http://myspace.com/anayabladewind
  • ICQ
    0

Последни посетители

434 профилни разглеждания

MadHatter's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Свиренето винаги е една част учене и една част удоволствие, надявам се да гиуцелиш, за себе си, бързо
  2. Гласът! Неочаквано някак, като се имат предвид предишните ти творения с вокалистки. А трябва да спомена, че по принцип много мразя кънтри звучене, но тук не ми се натрапва. Действай там, искам про версията
  3. Честито, добре е, че има мерак. Най-малкото ще му послужи ако иска да свири по-нататък и на нещо друго
  4. MadHatter

    Alice In Chains - Grind

    Тоя кавър е чуденце! Вокалите не знам кое не им е наред, звучат си почти като истински, тъй да се каже И солото си е съвсем добре, пасва на песента.
  5. Комбинацията между глухи руски пиана с тихи високи и силни ниски + Ronisch за по 3 часа на ден = силна дясна ръка + добър звук, по мое лично наблюдение. Имам афинитет към немските пиана, макар че са стегнати и звучат насечено, но това си има големи предимства.
  6. Ми то с тая музикална (не)грамотност, (не)компетентност и прочие...
  7. По-добре късно, от колкото още по-късно, та да си кажа, че мандолинката звучи чудесно като за сефте. Вокалите пък ти се получават все по-добре. Парчето звучи доста свежо и въобщееее... !
  8. Като ми обясняваше как звучи ми изглеждаше прекалено абстрактно, но сега като го чувам, като професионален аматьор ще кажа: "Въй, браво, бе!". Последния път, когато те чух да пееш не звучеше толкова добре, та и с тази задача си се справил.
  9. MadHatter

    дайте съвет

    Според мен за едно нещо е по-целесъобразно да се използва единия метод, за друго - втория. По-важното е като свириш нещо по ноти, дори и да го научиш наизуст, във всяко време да знаеш къде точно по страниците си, та ако се наложи да си помогнеш. Ако се остави само на ръцете има огромна вероятност да се оплескаш и дори да почнеш да транспонираш, което в определена ситуация е доста неприятно.
  10. Хахаха, дообре, то ще стане баси цирка на тая сцена ... така и така има една свободна ръка... :green: :green: *умира в агония на пода* нееееее... а какво ще кажете за един добре прицелен барабанист, басист или китарист..или най-добре вокалист, защото те винаги обират мацките? те също крият огромен потенциал...
  11. ХАХАХАХАХАХА да не ме топиш?!??! не ги чупя аз, щурма беше!!!! Проблема при мене (понеже се опитах да я оправя) беше, че после самите струни не бяха на мястото. Флажолета на 12то прагче и Тона на 12то прагче се различаваха понякога с повече от полутон.
  12. Значи Леми е престанал да свири Може да си намеря клавиши от някое старо пиано и да почна да хвърлям тях.
  13. йее, прекрасно обяснено, а и доста полезно
  14. пиЯно. какви ритми ще се сътворят. а относно топика (че още великия ми ум не се е изказал), имаше момент преди 5 години, в който исках да се откажа и съжалявах, че съм изгубила някакво време, но пък в крайна сметка не се разочаровах от резултатите(търпението). когато започнах с акустичната китара и видях, че много по-трудно, от колкото очаквах и почти се бях отказала, но за един месец с търпение и липса на пръсти напреднах ужасно много. просто трябва да има достатъчно желание. винаги си заслужава да започнеш нещо ново, още повече ако те обогатява по този начин. както е казано: "колкото повече, толкова повече"
  15. Принципно свиря от 1-6 часа,зависи от музата...нещо напоследък не ме обича та по принцип свиря рокаджийски неща с малко джаз моменти,мъча се и над клавирни сола за пауър,но не ми се отдават много...абе свири се колкото и каквото искаш,ограниченията не водят до добри неща.развитие трябва да има.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.