Jump to content
Българският форум за музиканти

didon2deo

новаци
  • Мнения

    26
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно didon2deo

  • Рожден ден 10/31/1975

Previous Fields

  • Инструмент
    kitara,пеене

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

didon2deo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Аз пък винаги почвам от низините,поне така ме е разпявала моята педагожка,после средния регистър и на всяко упражнение качвам с половин тон.Като видя ,че стягам на всочините спирам с разпяването или си давам малко почивка.Винаги трябва да се пие вода при пеене.
  2. didon2deo

    Един въпрос?

    Естествено ,че може.
  3. Напълно съм съгласна с теб ,че чевок се чувства най-жив когато работи над себе си! Не съм много почитател на хоровото пеене,доста ми е ограничено,ако ме разбирате! Мечтая си някой ден в Бг(ако все още няма, де) да направят нещо като госпал хоровете в Америка. Там се пее живо и диво , Аз нямах предвид хоровео пеене иначе идеята ти за госпала е супер )) Да ,голяма мания е госпъла,само ,че за жалост в България малко хора оценяват красотата на този стил музика.И аз си мечтая да посетя някога госпъл негърски хор, сигурно ще е уникално преживяване.
  4. Най- добре наистина е, при педагог първо да отидеш,особено ако си нямаш представа от правилно извличане на глас.Ако сам започнеш има голяма вероятност да се задънеш ,което не е желателно да го направиш.Отиди няколко пъти на уроци за да разбереш къде трябва да резонира гласа,кое е правилна постановка и ред други подробности.Когато малко навлезеш в нещата после сам можеш да продължиш да се усъвършенсташ и пак моята препоръка е ,ако имаш възможност да посещаваш педагог и когато си напреднал,пак го посещавай.Има голяма разлика в това, когато ти чува някой кусурите при пеене и ти ги казва как трябва да се изпее дадена песен или фраза.
  5. Е, ми гадно е ,ако човек няма възможност къде да пее,по различен ред причини,които за всеки човек са специфични и лични.При мен е кофти ,че лятото просто нямам практическата възможност да пея,дори давам твърде голяма почивка на гласа си.Затова пък като приключи летния сезон, зимата си наваксвам пропуснатото от лятото в неотразимото и култовото,така обичано от нас бургазлии , бургаско караоке.
  6. Батка ,подкрепям напълно мнението ти.
  7. Ти направо ме уби с това клипче.
  8. Аз мога да кажа,че това е най -трудно в пеенето.За да не падаш от тон ,трябва да се пее подпряно, а за продължителноста ,повече въздух и това е, ще станат нещата.Точно в даден момент ,когато един певец трябва да пее на равни тонове,тогава му лъсва целия професионализъм,защото по- трудно е да се държи на равен тон и има голяма вероятност от изфалшивяване.
  9. И на мен ми харесва статията,но аз съм резервиран спецялно към Дънов,не че няма какво да се вземе като добри мисли и идеи,но с чиста съвест казвам ,че самата му идеолгия звучи дрънчащо.Това си е мое мнение.Нека когато,, ядем рибата да отделяме костите",ако може да ме разберете.
  10. didon2deo

    Секс и глас

    Е ,това са пълни щуротии и глупости.Гати и оперната певица,тя да не е участвала в някой порно авантюри,че да дава такива извратени съвети на хората.Преди всичко, всеки човек на сцена щом застане ,трябва да има малко или много, някакъв морал все пак.
  11. На мен пък захаросаният мед много добре ми действа,но както чета във форума не било желателно да се яде захаросан,ами мойто мнение е,че ако меда не се захаросва след едно определено време,просто това не е мед , а някаква глюкоза.Аз газирано не пия от години,просто не ми харесва,а и ми пречи на гласа,учудвам се ,че на други не им влияе.Явно всеки човек ,както се свикне,така му действат хранителните и питейните продукти.
  12. Аз съм лиричен тенор, поне така ми каза една педагожка,но след години може и да премина в драматичен ,знам ли.Той гласа цял живот се развива и това му е хубавото и интересното на гласа,че винаги можеш да го преоткриеш.Аз не мога да кажа ,че имам кои знае какъв глас ,но ме задоволяват двете октави,които имам.Пея до горноC#, D ,но за тенор си е напълно задоволително според мен.Хващам и горно E,но ми трябва по -добро разпяване,а другото което е,че не винаги големия диапазон е критерий за красив глас.
  13. Аз познавам един вокален педагог просто магаре ще направи да пропее,образно казано.Много е добра.Е трябва разбира се да имаш и заложби малко или много.
  14. Здрасти,моето мнение е че,Sennheiser е по -чувствителен микрофон.Другото ,което е ,че имаш изчистен глас и пееш много хубаво.
  15. Аз за бирата знам,че става гласа сипкав,но това си зависи от човека,на мен ми влияе лошо,пия бира само когато няма да пея.Иначе много си обичам биричката,ама с тая кола като излизам ,нещо не ми се отдава възможност за алкохол,но не ме и изкушава чак толкова много ,че да не мога без бира или някакъв друг алкохол.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.