Jump to content
Българският форум за музиканти

kiss_of_judas

Members
  • Мнения

    110
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно kiss_of_judas

  • Рожден ден 03/18/1987

Previous Fields

  • Инструмент
    voice, piano, guitar

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Location
    sofia

kiss_of_judas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Обществена Репутация

  1. Моля, дайте някакъв скайп, телефон или мейл за връзка с вас.
  2. Имам мултицет,измерил съм абсолютно всички възможни начини на суИча,явно този суИч не позволява 3 отделни позиции.
  3. Данните са за 5 степенен а не за 3 степенен ключ. При тази схема на пин 1 няма никакъв сигнал.Проверено !!!
  4. Parni_Valjak Точният модел на суИча е Schaller 15100000 103SF 3-WAY Fender Switch Инсталирах го според схемите,но както и да го направя в средна позиция мидъл и нек работят заедно. какво се получава 3 пин към volume pot 7 пин към бридж 6 и 2 пин в средна позиция работят заедно и когато се превключи на нек адаптер остава само 2ри пин за нек,тоест мидъл не работи самостоятелно по тази схема 1-4-5- пин са към тон потенциометрите.
  5. Здравейте,проблемът е следният. имам китара S-S-S купих schaller 3 way F switch но се оказа че този суич е с 7 пина а не с 8 както стандартно другите.Не мога да намеря подходяща схема.(да кажа всеки адаптер да си работи за себе си в схемата) Ако някой може да помогне
  6. Здравйте,не знам дали е за тук темата,но ................ Доста време търсих да закупя гореспоменатият ефект но без резултат (Dod YJM 308) Въпросът ми е следният. Има ли възможност да се направи точно копие 1 към 1 (не държа на външният вид,но все пак да има някакъв) на този овърдрайв,колко ще струва евентуално,време за направа, и би ли се наел някой от колегите в форума да го направи. Разбира се ако се намери оргинала ще е по добре,но се съмнявам. Ако на някой му се занимава,или има такъв може да се свърже с мен на:0879602466 П.С. пуснал съм обява в базара. Благодаря за вниманието и поздрави.
  7. Добро утро,до вчера (снощи) всичко бе на ред,но днес видях че иконката за съобщения я няма до акаунта ми.влезнах в настройките и пробвах от там,но ми изписа грешка. Моля за съдействие от администраторите. Благодаря Sorry, you don't have permission for that!Нямате права да използвате системата за лични съобщения.
  8. Благодаря,поръчах я вече
  9. Здравейте,искам да си направя едно-бутонен футсуИч за кубето. Имам кабел,прекъсвач, жак,лед индикатор, но нямам кутия. Някакви идеи от къде мога да закупя такава или от какво да направя. Нямам претенции за външен вид,стига да е стабилна. Търсех по железариите но бе успех. Благодаря предварително за отговорите.
  10. Заспала работа... извинявам се Мацка, приятен глас имаш, само че английския ти ми се струва малко "твърд".
  11. Никак не е зле, можеш ли да ми го пратиш?
  12. kiss_of_judas

    Lady In Black

    Краят на песента избива рибата!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.