Jump to content
Българският форум за музиканти

bamze

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно bamze

  • Рожден ден 03/20/1987

Previous Fields

  • Инструмент
    electricity

Contact Methods

  • AIM
    bamze_bamze
  • ICQ
    294899279

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

bamze's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Исках да се изкажа....но ти така подробно си му обяснил, че повече от това нищо не може да добави. За 300 лв. просто няма как да се получи "наистина хубавото"...тъй като за постигането на тази цел, освен всички качествени модули + акустика в помещението, се иска и човек с много опит, музикален вкус и уши (тия последните всеки си ги има, но на някои просто им стоят за украшение ...bamze, нямам предвид теб...казвам го по принцип ) @Overdrive, лампата в предусилвателите на Берингер не е за украшение (за разлика от диодите при други), а изпълнява предназначението си доста добре за цената на целия уред. Не съм се обиждал, споко А иначе, аз не говоря за нищо друго освен предусилвателя... в смисъл.. готов съм за него да отделя толкова и толкова пари... за другото си требват други пари. Та, на въпроса... Беринджъра става значи, или не става?
  2. Ами не съм много наясно с тази техника. Та, желая да записвам вокали. Също така и акустична китара. Това са ми желанията горе-долу като записване за момента. Стилова насоченост - много далеч мога да кажа нещо конкретно. Просто искам да звучи хубаво.. ама наистина хубаво.
  3. Да, за микрофон. Гледах тези изработки на съфорумецът, много ми допаднаха, а също видях, че всички са много доволни.. Иначе освен този вариянт гледах и други два вариянт за които искам съвет. 1. Behringer Tube Ultragain T1953 2. Studio Progects VT1 Tube Preamp Видях също и доста мнения относно това доколко са имитации. Имам познат който е модифицирал Студио Проджекта с Руска Electro-Harmonix 12AX7 и действа добре. Та, препоръки, отново? Благодаря много
  4. Здравейте на всички, от доста време чета, ама сега за първи път искам да питам. Имам Lexicon Lambda аудио карта/предусилвател/миксер. Купих си наскоро и микрофон AKG Perception 200. Дотук добре, но искам да си купя и един лампов предусилвател. Може ли да ме посъветвате какво да взема.. да речем до към 300 лева? Благодаря предварително!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.