Jump to content
Българският форум за музиканти

Packo Packomirov

Members
  • Мнения

    169
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Packo Packomirov

  • Рожден ден 01/27/1977

Previous Fields

  • Инструмент
    Бас, Китара

Contact Methods

  • AIM
    evil_packster
  • ICQ
    76692955

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Враца

Packo Packomirov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Обществена Репутация

  1. ...видео разходка из ESP Tokyo Custom Shop ..ЦЪК!
  2. Ето, една фирма само за къстъм грозни китари... http://www.ikoncustoms.com Грозни китари за грозен метъл...signature модели на Dark Throne и Autopsy :-) ..и още няколко модела на сайта: http://www.ikoncustoms.com/ikon_v7_complete.htm и ТУК ...но и на Doyle signature модела също може да се спомене в класацията:
  3. ^ мерси за отговора. ценна и интересна информация. пс:между другото баса от клипа звучи много добре..
  4. и аз имам въпрос... с какъв бас (марка, модел) свири Митко Воев на този клип:
  5. Не можах да намеря тема във форума за това ги пускам тук...имат интересно нарисувани модели... Инфото е взето от ТУК Artist Series Guitar обявиха следващите два специални модела китари, които ще се присъединят към колекцията им. ASG Guitars АSG пускат специални китари Sick Of It All и Asking Alexandria Едната китара ще е посветена на 25-годишнината от създаването на американските хардкор класици Sick Of It All, а другата ще радва феновете на английските металкор младоци Asking Alexandria. От двете китари ще бъдат произведени лимитиран брой копия, по 500 от всяка, а датата на която ще се появят официално на пазара ще е 1 септември. Китарата на Asking Alecandria е с черепи, две британски знамена, част от герб и преплетени надписи с името на групата. Тази пък на Sick Of It All е с емблематичния за тях дракон, а тялото е класическо Gibson SG. И двете китари имат разположено логото на ASG - светкавица на 12-тото прагче. Повече за китарите можеш да научиш от сайта на производителя.
  6. Ето и тази китара е за пример в темата... Ето и повече инфо: ЦЪК!
  7. ESP представиха нови модели китари за James Hetfield и Kirk Hammett от METALLICA ESP представи и Reign In Blood китара на SLAYER Инфото е взето от тук и тук Всичките нови китари са тук -> ESP 2011
  8. ползвам такива "накитници", защото когато ми се поти ръката от бързото свирене и като засъхне малко и става едно мазало по лака и доста лепкаво между китарата и китката, и направо скърца...на една репетиция от свирене ми се протри точно вътрешната страна на китката, където кожата е сравнително нежна и имах малки ранички, и от тогава ползвам хавлиени накитници - много по-удобно, лесно се мести китката върху китарата, а и един вид си полираш лака ;-) ...ползвах едни хавлени от магазините по левче, а сега и едни адидас..бяха пуснали едни комплекти автършейв с накитник..меки , хавлиени и най-важното черни ...яка работа! ...е понякога запарват, но иначе ми вършат идеална работа... а и при някои модели китари си е необходимост, защото китката идва точно на ръба на китарата и малко убива при продължително свирене...
  9. ...имам Ибанец-а GRG170 и съм доволен от нея. Ще е подходяща като първа китара (всъщност точно такава е идеята за този евтин модел). Грифа и е тънък и удобен, а и чистия звук от китарата не е лош за хора с непретенцизно ухо...модела е правен за начинаещи с малък бюджет и е по-подходяща за рок и метъл, но не е казано че не можеш да свириш и други неща...така, че не се притеснявай и я взимай..ако след време прецениш, че вече не те удоволетворява, продаваш я и минаваш на по-горен клас или на друг инструмент подходящ за стила и задоволяващ удобството на свирене...така, че при условие че не искаш втора употреба и разполагаш с ограничен бюджет, тоя модел ще е добър избор. НО...все пак ако имаш възможност за проба, пробвай задължително! ...и ако можеш пробвай няколко инструмента... Прецени само дали имаш нужда от тремоло или от фиксиран бридж на китарата...(фиксирания бридж е лесен за поддръжка и настройка, а тремолото е мааалко хмм... "сложно" за съвсем начинаещия, но като цяло не е нищо особено)
  10. Щом си ограничен от бюджета, Беринджър-а може да ти сърши работа, но гледай да вземеш нещо с 12" или 15" говорител...тези с 10" ги избягвай... ето например това кубе може да се вмести в предвидените парички, а и за малка репетиционна би трябвало да се чува достатъчно с тези 90Вт...ако барабаниста и китариста не са много шумни... а за концерт, озвучителя трябва да му мисли...
  11. Поздравления! Парчето е добро ... чакаме албума :-)
  12. Честито! Имаш късмет... Ако ти си GRAND PRIZE WINNER: Radoslav Krasimirov Ivanov / Darmstadt, Germany... ще чакаме еснимки и отзиви...и да не забравиш темата "Фукня" хехе :-)
  13. ....ебаси, баса ...това си е чиста мегаломания...на тия 4-5 струни не им ли стигат?
  14. ...модела е на Larius BC100 bass amp ... ето в тази тема ТУК има снимка как изглежда...
  15. ..не съм пазарувал от beatstreetmusic, но от ревюта и отзиви (в ebay мисля, че имат профил) съм останал с впечатления, че са стабилни и сериозни търговци... ..а шипинга им извън САЩ не е безплатен...излиза около 100-150$ ... и като дойде до тук митниците ще ти искат мито и ДДС (понеже е внос от страна извън ЕС)..така, че тези 600$ ще станат с още поне 200$ в повече докато дойде при теб...а и долара откакто поскъпна....сметката ще ти излезе повечко..естествено ако разполагаш с пари това може и да не те бърка, но виж какви са цените и опциите и в Европейските магазини... ...друг вариант е някой познат в САЩ да го навиеш и да го натовариш да ти я донесе ;-) ...ако е с bolt-on neck става и в куфара ;-) ПС: ..Mockingbird-a, който си харесал е много хубав ... а на мен ми допада този: ЦЪК!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.