Jump to content
Българският форум за музиканти

[He4oBek]

новаци
  • Мнения

    37
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

[He4oBek]'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Много съм зле хора, имам една адски проста мелодийка от 4 акорда, но не мога да ги схвана кои са. Ето за какво говоря: http://boomp3.com/listen/c2dcapnog_h/unknown
  2. Търся телефона на репетиционната, която се намира на Кирил И Методий 26. Мисля, че се казваше PJ Studio. В главната тема за репетиционните има един телефон, но не знам дали още е валиден след като репетиционната се премести.
  3. Имам китара, вързана към компютъра ми в Line In. Пускам си Guitar Rig 2 и започва да се чува постоянно пращене (това, което свиря също се чува, но като фон). Отворих ASIO4ALL settings и от там реших да увелича ASIO Buffer size на 512 samples, както е по default. Досега ми стоеше на 64 и нямах никакви проблеми. На 512 samples се оправи, но пък значително ми се вдигна латенсията. Не можах да разбера откъде идва проблема, при положение, че месеци наред съм си свирил без никакво такова пращене. Преинсталирах аудио драйвъра, ASIO-то, Guitar Rig-а, но пак се получава същото.
  4. Търся таблатурата за песента Away на Crowfish. http://www.vbox7.com/play:09e8c2f5
  5. [He4oBek]

    Guitar Rig

    Явно трябва да се смени датата на самия компютър, за да работи правилно ... май така излиза ... Въпреки това все още няма да я инсталирам тройката, докато не излезе релийз или на H20 или на тези, които presly спомена - AIR.
  6. [He4oBek]

    Guitar Rig

    Скоро ще започнe и при теб да се появява. Всички го имат този проблем.
  7. [He4oBek]

    Guitar Rig

    Ми значи се връщам на двойката. Поне там нямах такова нещо. Като го кракнат както трябва, ще се върна обратно на версия 3.
  8. Ползвай google. Вади супер много резултати: http://www.google.bg/search?q=phone%20metronome
  9. [He4oBek]

    Guitar Rig

    Новата версия почна да ми дава постоянен проблем. Като си свиря известно време и ми изкарва съобщение: "This software is not authorized and must be closed." Преинсталирах я, но пак същата работа.
  10. Има го табчето тук, но е дадено само какви са акордите и солото без да са подредени. Понеже не съм кой знае какъв специалист, не успях сам да си направя песента в Guitar Pro. Имам доста проблеми с темпото и т.н. Ако има някой добър човечец с повечко свободно време тук, ще съм му адски благодарен ако се пробва.
  11. Е аз хубаво съм разбрал, ама как да го оправя? Не смятам, че решението е винаги преди да свиря да си поръчкам кабела докато спре.
  12. От известно време насам като включа китарата към компютъра и си пусна Guitar Rig (по принцип свиря така), чувам ето това. Първо си мислех, че е от преходника за свързване на кабел от китара към Line In, но след като си купих чисто нов проблема си остана. Разбрах, че е от самата китара, защото когато поразмърдам жакчето и то спира.
  13. Търся таблатурката на песента The Way I Am на мацката Ana Johnsson. Благодаря предварително! Ето я песента: http://www.dailymotion.com/video/3076151
  14. [He4oBek]

    Guitar Rig

    Може ли някой да качи някъде банката Contemporary mix от Guitar Rig 2 или поне да напише кои компоненти и настройки трябва да сложа за preset-а Ugly Twins?
  15. [He4oBek]

    Guitar Rig

    Ми за мен и третата версия си е като втората, само че са вкарали повече компоненти и имаш по-голям избор. Даже му намерих кусур: махнали са банката Contemporary mix, която я имаше във втората версия и беше основната която ползвах.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.