Jump to content
Българският форум за музиканти

Passkalero

Members
  • Мнения

    109
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Passkalero

  • Рожден ден 03/06/1974

Previous Fields

  • Инструмент
    guitar

Profile Information

  • Gender
    Male

Passkalero's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Според мен решението е да продадете апартамента! Шегувам се естествено. Просто ми стана интересно и прочетох от началото, до края. :wall: За мен е МНОГО странен проблем! Ще ми е интересно да разбера ако оправиш нещата, и по-важно как...
  2. Точно това искам да направя! Искам да остане с натуралниа цвят, но не искам да остане светла като дървото, а да е с няколко нюанса по тъмна. Нещо като телекастера на Брус Спрингстийн! Освен това лака искам да е матов, и да не остават отпечатъци от пръсти. Нямам намерение да я "правя" аз, а мисля да я дам на майстор! И тук май трябва да попитам, лютиер ли да търся, или да си я разглобя, и да я дам на майстор дърводелец? Благодаря!
  3. Напротив! Не само лака е излющен, а и боята! Не е много,... само там където се е опирала в катарами... По този начин, не мисля че изглежда vintage. ...
  4. Това не е от най-изчерпателните отговори А и за този начин, май няма какво повече да науча. Казаха ми, че може да сваля боята със специален пистолет. Интересува ме с горещ въздух, може ли да се наруши структурата на дървото, да се надуе, изметне или нещо такова? Този въпрос съм го задавал в по-тесен кръг от хора, но искам да науча от "препатили"! Благодаря!
  5. Имам Мюзик мен аксис, маслено зелен... под боята се виждат шарките на дървото... Естествено, без да искам, от колани и т.н. малко се е излющил Мисля да му сваля боята и да си е с натуралния цвят на дървото... Истината е, че не съм сигуен точно как да го направя, а и се страхувам да не я "окепазя". Моля, ако има хора които са го правили, да ми обяснят. Благодаря ви предварително!
  6. Аз се извинявам, че така от нищото се обаждам, ама кой е този Алекси? Някой от форума ли е? Много е готино когато си в НЕТРЕЗВО състояние да четеш мненията!!! Аз ако бях модератор, щях да трия доста...
  7. Здрасти и от мен! Добре дошъл!
  8. Във цялата тема, само това което каза SNOWWHITE ми се струва интересно.
  9. Passkalero

    Имидж

    Т'ва е! Много гот!
  10. А мен как ме е яд, че не е моя не е истина! Шегувам се естествено! Закъснях само с няколко минути. ... вече се бяха спазарили! Иначе я вземах без да се замислям! Със здраве да я ползваш! ГОЛЯМА китара, спор няма! БРАВО!
  11. Когато попитали Р.Блекмор какво мисли за Е.Клептън, Ричмака помислил малко и изръсил "Кой по дяволите е този Клептън?Никога не съм го чувал." Не зная дали е 100% истина, но ме кефи!
  12. Съвсем скоро ми напомниха, 4е то4но тук е мястото където да споделя и моята радост! Отдавна не съм се появявал, и е малко нахално така,но...(майтапя се ) Преди 2месеца си купих нова китара! Martin JC-16GTE... :inlove: :inlove: Както казах по-горе, ГОЛЯМА радост е! :inlove: :inlove: Пожелавам на всеки такива емоции!
  13. Готино е! Мен ме изкефи!
  14. Passkalero

    Шарения & Кич

    Хахаха Аз пък къв съм проЗ ,...продадох я преди 7-8години за сега6ни 20лв. Майтапа настрана ама 6том Ричи Коцен свири с Кремона...няма кво да разсъждаваме тука добра ли е или не!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.