Jump to content
Българският форум за музиканти

Shagrath86

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Shagrath86

  1. Кефи ме на 1вия клип как здраво пее, все едно е хванала господ за т***ците . Само трябва някой да й напише най-после една свястна песен, че като я чуя случайно по радиото на работа скачам и излизам да подишам чист въздух :-S
  2. Shagrath86

    Koda- мнение

    Зависи за какво са ти тия колони. Имам такива и си ги харесвам, ама за смесване - . Те и за слушане на музика не са идеални, но ако не си много претенциозен, стават. Другия плюс е, че ако ги омаскариш нещо, няма да те е яд за тия 300 лева примерно .
  3. Тия Watson-и съм ги ползвал доста време, е според мен са ужасяващи! Намествам микрофони около пиано, слушам през Уотсъните, отивам в контролната зала, звука няма нищо общо. То това е естествено де, ама така и не можах да се науча да преценявам по тях, а на евтините АКГ-та се получава. В същото време обаче една от преподавателките ми си правеше на тях перфектните миксове и според нея баш на тия слушалки много ясно се чуват грешки и дефекти в микса. Иди разбери...
  4. Тъкмо си купих Desktop Konnekt, ако спечеля Impact Twin-a ще си изям ушите!
  5. Мога да препоръчам Мила Маврова, била е педагог на няколко родни поп/рок/оперни "звезди", преподавала е и на мен и съм доволен. Телефон в момента не мога да дам, но предполагам че можете да намерите повече координати в музикалното училище във Варна (питате за Петър Мавров). А ако успея да изровя телефона й ще го постна.
  6. Всъщност "митовете" за възрастта са научно обосновани, ако детето почне да свири след ~12-тата година не може да стане виртуоз. Съответно правилото си има и няколко изключения, които да го потвърдят. Малко ми е мътно, това го учих отдавна, но мога да изровя учебниците по психология и да постна. Естествено, ако целта ти не е да станеш втория Пацо де Лусия или Джон Петручи, възрастта няма никакво значение
  7. Офтопик: "Аз нямам, значи никой няма", така ли? Аз пък имам, имам и на флак и на ейп и на огг.
  8. Форума няма "edit", а сега се присетих - пише се "бандонеон", използва различна система за копчетата от "обикновения" акордеон, нарича се "мелодични баси". Освен това, ако някой иска да чуе Астор Пиацола (соло бандонеон, бандонеон+оркестър, бандонеон+струнен квартет и какви ли още не комбинации), може да ми пише ЛС, имам сериозна колекция от неговата музика, за жалост не всичко е с добро качество.
  9. Не се занимавам с акордеон от известно време, но съм много зарибен да мина през Нови Пазар да видя колегите от музикалното във Варна ;-) Ако може някой да постне датите за конкурса когато излязат, ще бъда много благодарен.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.