Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Да си направим форумен рекорд
Българският форум за музиканти > Свободно време > Предложения
balombi
'' На Aug 6 2009, 11:34 AM е имало общо 365 посетители наведнъж.''

Само толкова ли можем!
Предлагам да си определим дата и час , когато ще е удобно на всички да влезем наведнъж и да нправим форумен рекорд .
Знам , че това няма да е с кой знае колко голяма полза , но поне ще е некъв рекорд .
Нека всички да се обединим и да го направим заедно!
Бицев
И съвсем да сринем хостващия (без друго проблемен) сървър? green_angel.gif

Иначе ползата е, че подобни рекорди помагат за привличането на рекламодатели, което пък ще позволи на екипа да ни направи форума още по-интересен и полезен (и парадоксално - дори да подобри хостинга: )

Какво мисли Екипът по въпроса?
balombi
Айде модераторите да определят един час и една дата за влизане .
L.K.
Дреме му на бай Рекламодател, че еди-кога си имало "баси пика" на посещаемост. Таргет групата си е все същата и по състав, и по осведоменост.
musicman
Рекламодателите гледат средната посещаемост за седмица и най-вече месец.
Освен това, да не ви обезсърчавам но, от време на време се пускат едни скруптове за поправка на базата и те ресетват тази статистика smile.gif
Angelina
Аз съм виждала броячът да показва и четирицифрено число (нещо като три хиляди) и дори си бях направила скрийншот, но при следващата актуализация на сайта пак си станахме малко под 200.

А иначе предложението на balombi ми прилича на видеорекламата на един от мобилните оператори, в която се казваше нещо от сорта: "Ако всички потребители на услугата Х се съберат на площада (пускат го в кадър) и скочат, паметникът пред НДК ще падне!"

И форумът така - ш'са счупи от 'резонанса'! hysterical.gif
balombi
Ще го бъде ли
IgniteAll
Моят съвет е да си напрегнеш мислите за нещо по-смислено. Като капак на всичко гаранцията, че форумния скрипт ще издържи 18000 потребителя онлайн в един точен момент е нулева и може да се окаже, че ще се наложи да седиш и да четеш форум за отглеждане на рибки докато успеят нашите мили админи, които тактично те отрязаха в предишен коментар в тази тема, да оправят мазалото в следствие на твоята идея. Не вярвам, че искаш да причиниш флууд на форума, но да знаеш, че така се нарича и не е ОК. Тоест няма да го бъде и идеята от мен лично не се подкрепя, а направо си заставам против нея с две ръце!
MaPuHcKu
Ако целта е просто да е голямо числото там, спокойно някой админ може леко да редактира съдържанието на базата и да сложи ако трябва 1 000 000. Не виждам смисъла от подобна бутафорна демонстрация на "единство". По-добре да демонстрираме сплотеност на общността по друг начин според мен. Не е важно колко хора четат форума в един и същ момент, а колко го четат изобщо. smile.gif
Anakon
Аз гласувам за подобен рекорд да се направи, обаче на следващата форумна среща, а не онлайн wink.gif
cheers.gif
IgniteAll
Право думаш, другарю Анаконе! Ще я има таз среща и ще се радваме да се видим лайв, защото там ето този емотикон cheers.gif има вкус! green_angel.gif
Viara Ivanova
срещата може ли да е с приспиване, за гостите от чужбина
предлагам някоя хижа с чеверме ...пардон барбекю хахахах hysterical.gif hysterical.gif
Heartman
Даже с преспиване(в хижата) и с приспиване(чрез песнички), че и с препиване(с алкохол), ама от последното много боли глава smile.gif
Viara Ivanova
опааа, срамммм tomato.gif
balombi
Добре, няма да стане .
Идеята ми беше просто да направим нещо по- различно ,в което да вземем участие всички , но щом не е възможно- ок .
Благодаря , че ми разяснихте тези подробности и че не изтриха темата ми smile.gif
Айде назраве и от Монтана !
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.