Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: има ли травиан маняци
Българският форум за музиканти > Свободно време > Говорилня
balombi
Аз лично харесвам тази игра, макар , че не съм много добър. В нея нама насилие , влага се мисъл и стратегия. Много ми харесва , когато вечерта седна пусна форума и междувременно дигам някой друг левел . Интересуваме във форума има ли хора , който я играят .
TONY
Аз бях, но се излекувах.
Играта води до пристрастяване.
Поне половин година си загубих с нея, случвало се е да си навивам гсм-а в 3 след полунощ за да пускам атаки.
И яко бях зарязал свиренето.
Сигурно я играеш отскоро.
По някое време се сприятеляваш с хората, с които играете в един клан, даже се събирахме по разни кафета, за да чертаем общи стратегии. Ох, добре, че се откачих. Щото бях откачил на тема травиан.

balombi
чак пък до пристрастяване . Аз играя сравнително от скоро и ми е нещо ,с което да си запълвам свободното време . Не съм много добър , даже никак , но просто ми е кеф да джъткам такива браузър игрички (а тях ги има много).

П.П
Дойде ми една идея , да си направим клан на музикантите в травиан .
IgniteAll
Тони го подкрепям с две ръце. Изкарах 2 ери, като едната ме пляснаха координатор на единия алианс, който с голямата си уста създадох и наистина ставаше се по нощите и то по няколко пъти. Да не говорим, че в началото наистина е гот, ама после става задължение. Съветът ми е въобще да не се захващате.
billymilano
същото е и с Икариам. Чисто загуба на време... Тия съюзи и тия глупави атаки по цели нощи... кръчмите със стратегиите беха най-якото green_angel.gif
vhcs
ооо аз цъкам от години и още подължавам ... ама не си давам зор - забавлявам се.

Иначе там съм забърсал 3 гаждета, заради едното ходи дори до Дания за 4 дена - беше мноо яко и беше преди месец само ... имаше търкаляне по снега след обикаляне на кручмите. другото ме води миналото лято на ултра ол инклузив в Албена за 20 кинта на вечер щото бачка в тур оператор и се наливах с усики като рок звезда .. ехехех за 20 кинта на ден .. а и имаше мноо яки силиконови големи цици .. ехехех абе рок звезда си бях направо .. ехехехе. Третата беше по скормна ... ама само на дневна светлина ... ехехех

така че момчетааааа гледайте положително, мислете положително и дори и най тъпата и загубена игра има кво да се хване .... ехехехех

Поздрави
Алекс

п.с. добре че жена ми не чете тука иначе няма да има повче травиан за мен .. ехехехех
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.