Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Впечатления от мотосъбора в Казанлък
Българският форум за музиканти > Свободно време > Говорилня
Stoyko Lisichkov
На музикално ниво как ви се стори въпросното мероприятие? Аз бях там, но ми е интересно мнението и на други от форума, които са били там.
Babyface Bob
Бях в събота, гледах бандите - събирателната OLD CROW (Коко и Индианецът от ГРАНУЛОМ, Ачо - шредърчето smile.gif от Стара Загора, вокалистът от групата му PERFECT STRANGER и още един китарист - вокали, бек вокали - на тях имената не знам, за съжаление) ; ЕПИЗОД и SYMBOLIC.

Мнението ми е, че бандите забиха на нормално ниво, с изключение на воднистите вокали на някои прекалено класически тресни, които се правят заради аудиторията, а не защото се получават добре! Аз това така или иначе не го одоббрявам, но всеки има позиция.

Обаче озвучението не беше на подходящо ниво - техниката и режисурата бяха една идея над партиен митинг. Нямаше серизоно разделение на озвучителните тела - имам чувството че от бас боксовете искаха да изкарат и специализираните среди и високи... Не видях монитори, не разглеждах много де.. Осветлението често крачеше по плаката на една политическа партия - спонсор, наместо върху музикантите smile.gif

От техническата страна - малко повече за подобно мероприятие smile.gif

Иначе - всичко си беше просто ок, рок н' ролл!! smile.gif

Stoyko Lisichkov
Другият китарист беше Константин от група Foeticide, а вокала е Борис Тасков. Дам.. в общи линии от техническа гледна точка и аз съм съгласен с това, което каза, но съм на твърдо мнение, че те направиха доста як гиг (като отбележа, че не съм слушал Symbollic)
necrony
на сцената имаше много проблеми.. техниката изглеждаше внушителна, но специалистите не можаха да си свършат работата.. имаше огромен монитор отзад за барабанистите.. но от него нищо не се чуваше.. отпред китаристите и басистите също имаха проблеми.. пушека доста ме задуши на 1-2 песни.. нз защо точно в мен трябваше да е насочена тази машина..
като организация, публика и купона който си направихме, съм много доволен.

пс: говоря за петък вечер, другите дни не бях
Babyface Bob
И Емо Пъна (председател на МотоКлуб Черните Рози, Казанлък) е достатъчно доволен - и от банди, и от публика, и от шоу....
Всъщност съборът в Казанлък винаги е бил най - сериозно рок н' ролл ориентиран в сравнение с всички останали с доста групи за двата му дни ; това, разбира се, се дължи на любители като Пъна, който, въпреки прякора си, не е никакво дърво по отношение на музиката smile.gif хаха green_flying.gif

За съжаление има една тенденция "рокерите" да дават моторите си на чалга певици да се снимат с тях по клипове на "песни" с имена "Гошо го ръга тука" с и т.н...Онзи ден върл рокер, с шипове и по челото, ми обясни, че да си "рокер не значи да си рокаджия"! Хахах м добре де, да е жив и здрав на майка си..

Радвам се, че феновете се накефиха толкова на лайв рок шоуто на бандите в Казанлък!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.