Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Музиката от рекламата на БНТ преди мачовете от А групата
Българският форум за музиканти > Свободно време > Говорилня
LeMMY
Така ...... от няколко години се опитвам аз и с приятели да издирим тази песен но до никаде не стигнахме! Пускам темата тъй като видях че тук има пичове които са открили музиката от ТОТО (за нея също благодаря много)- Discotheque Disco Special!!! ако някой се сеща за тази песен или има някаква полезна информация да пише тук за да намерим тая песен.....па ако треее ше се черпи!!!!!!!!!!!!!!!!1
Km7
Може и да мога да помогна, но моля да предоставиш линк към част от парчето, понеже не гледам предаването.
billymilano
http://www.youtube.com/watch?v=mARQJbyvyqg това е на ТОТО-то, дай семпъл от другото.
LeMMY
ами тук идва проблема ,че не мога да намеря линк към парчето! цял ден търся.....ще се опитам да обясня: става дума за музиката на фона на която са монтирани кадри от БГ първенството и го излъчват преди всеки мач , както и на полувремето! ако някой успее да намери линк да е жив и здрав!
billymilano
е, сори, ама не се интересувам от футбол, ако попадна случайно ще ти кажа.
Vasil Pavlov
Не е ли официалният химн на УЕФА, аз май го имах някъде... Ако е същото, де...
ear-ache
А защо просто не пишеш на БНТ, до музикалният редактор или който мейл намериш ( ако не си пробвал това де...) smile.gif
LeMMY
Цитат(ear-ache @ Apr 1 2009, 03:12 AM) *
А защо просто не пишеш на БНТ, до музикалният редактор или който мейл намериш ( ако не си пробвал това де...) smile.gif

писах им около 100 пъти! звънях в БНТ , но докато им обясня какво търся и те ми затварят! писах и в БФС ма и от там същия......а за този химн на уефа ще потърся да видя дали е това
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.