LeMMY
Mar 31 2009, 05:54 PM
Така ...... от няколко години се опитвам аз и с приятели да издирим тази песен но до никаде не стигнахме! Пускам темата тъй като видях че тук има пичове които са открили музиката от ТОТО (за нея също благодаря много)- Discotheque Disco Special!!! ако някой се сеща за тази песен или има някаква полезна информация да пише тук за да намерим тая песен.....па ако треее ше се черпи!!!!!!!!!!!!!!!!1
Km7
Mar 31 2009, 08:46 PM
Може и да мога да помогна, но моля да предоставиш линк към част от парчето, понеже не гледам предаването.
billymilano
Mar 31 2009, 09:41 PM
http://www.youtube.com/watch?v=mARQJbyvyqg това е на ТОТО-то, дай семпъл от другото.
LeMMY
Mar 31 2009, 09:43 PM
ами тук идва проблема ,че не мога да намеря линк към парчето! цял ден търся.....ще се опитам да обясня: става дума за музиката на фона на която са монтирани кадри от БГ първенството и го излъчват преди всеки мач , както и на полувремето! ако някой успее да намери линк да е жив и здрав!
billymilano
Mar 31 2009, 09:45 PM
е, сори, ама не се интересувам от футбол, ако попадна случайно ще ти кажа.
Vasil Pavlov
Mar 31 2009, 09:52 PM
Не е ли официалният химн на УЕФА, аз май го имах някъде... Ако е същото, де...
ear-ache
Apr 1 2009, 02:12 AM
А защо просто не пишеш на БНТ, до музикалният редактор или който мейл намериш ( ако не си пробвал това де...)
LeMMY
Apr 1 2009, 07:18 AM
Цитат(ear-ache @ Apr 1 2009, 03:12 AM)

А защо просто не пишеш на БНТ, до музикалният редактор или който мейл намериш ( ако не си пробвал това де...)

писах им около 100 пъти! звънях в БНТ , но докато им обясня какво търся и те ми затварят! писах и в БФС ма и от там същия......а за този химн на уефа ще потърся да видя дали е това
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.