Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Тест за определяне на политическа ориентация
Българският форум за музиканти > Свободно време > Говорилня
Страници: 1, 2
CyberGene
Ето един ТЕСТ, който според мен е доста сериозен и добре определя политическата ориентация. Ако ви се отделят 5-10 минути да отговорите на въпросите, ще видите доста добър анализ. Въздържайте се от крайни изказвания, за да не се стига до това да ви покажем на практика какво е крайно авторитарен режим wink.gif

P.S. Как да си качите резултатите - първо записвате картинката от сайта някъде на харда си, след това отваряте http://imageshack.us/ и с бутона browse намирате картинката, където сте я записали и я качвате, след това копирате първия линк от страницата, която ви се отваря и го използвате във форума тук, за да вмъкнете картинка.

Ето го моя резултат:
Басурендер

hysterical.gif
fLiSk

sasoh
CyberGene
Басурендер, трябва да се преименуваш на Басианархиста wink.gif Ама нещо фотошопа ти не е добър, изпипай малко повече ръбовете на точката...
billymilano
Бах го аз съм точно като Ганди... да ми ядете сандалите hysterical.gif
eL_NinYo
fLiSk
Я какво ляво форумче сме се заформили. Следващата стъпка е комсомол. И предлагам всички които не са получили сходни с нашите резултати да ги пратим на лагер hysterical.gif В Китен примерно, на зелено училище, макар че като знам условията, там е прекалено жестоко.
CyberGene
Хаха, вярно hysterical.gif
synchu
Aз съм някъде между Нелсън Мандела, Далай Лама и Ганди ... smile.gif
Но някои от въпросите със сигурност не може да се отговори с някой от четирите избора, без допълнителни уточнения на въпроса smile.gif
_-BlackDragon-_
biggrin.gif
DYLGIQ
Я, че аз съм бил мръсна анархо-комунистическа гад girl_cray2.gif
ludmata
CyberGene
Разгеле, имаме и леко десен вече... бях се отчаял, че в тоя форум само комсомолци са се събрали smile.gif
eL_NinYo
Айде модератори - по авторитарно бе, не се излагайте girl_witch.gif
kmfb
Много яко smile.gif

fLiSk
Цитат(eL_NinYo @ Mar 19 2009, 01:01 PM) *
Айде модератори - по авторитарно бе, не се излагайте girl_witch.gif

Май ти си единственият с твърда ръка girl_cray2.gif
CyberGene
Чакам да се появи Виктор, в него ми е надеждата да отсрами модераторите smile.gif
Sad But True
Един комсомолски по-здрав

IgniteAll

И настъпи тишина в душите на хората... Някой да знае откъде ще му дойде? green_angel.gif
CyberGene
Мда, Викторе, точно в центъра си, което се явява единствената точка, която е едновременно близо до всички крайности wink.gif
ear-ache

Еха, не предполагах, че съм с толкова леви убеждения но... smile.gif като погледна аватара и Ернесто май май...
Fenix
И мене ме изкара повече вляво... бах

-2.25; 2.97

http://www.politicalcompass.org/facebook/p...5&soc=-2.97

Мислех, че съм по- към Милтън, а то :-D
LOE
хехе, и аз се оказах ляв според този тест

между ганди и ламата съм по средата
BlindVictim
http://www.politicalcompass.org/facebook/p...8&soc=-3.38

Economic Left/Right: -8.38
Social Libertarian/Authoritarian: -3.38

Преди няколко години бях правил същият тест, и съм си запазил резултатите. Има промяна.

http://img.villagephotos.com/p/2005-5/1015...icalcompass.JPG

Economic Left/Right: -5.38
Social Libertarian/Authoritarian: -4.36

Fenix
Aко решите да сте твърдо против всички въпроси изкарва Икономически 0.00, Социално - -4,41
Последната страница ако е твърдо агрии, не променя почти нищо, тя явно не играе роля.
Домръзя ме да видя всчиките твърдо агрии какво изкарва, ма отива по-надясно...
Km7
'Дето е Далай, там съм и аз.

Unchained
Аз съм най-близко до папата hysterical.gif
http://www.politicalcompass.org/facebook/p...62&soc=1.85
vhcs
Economic Left/Right: 5.12
Social Libertarian/Authoritarian: 3.54

в дясно посредата и 1/3 надоге горе долу - заковах го някъде м/у Николас Саркози и Берлускони ... мдааа - мразя хипарите ама това си е всеобщо известна тайна ехеххехехе
Abbath
iffo1024
Това го бях правил преди време - добър тест е - и аз се оказах на около 1/3 от центъра по ляво-либералния диагонал... както болшинството хора тук. Не беше изненада в никакъв случай - аз си знам убежденията, теста само ги потвърди!

Иначе е приятно да видя че има толкова много леви либерали тук! smile.gif
BlueZone
Icarus
Готино smile.gif

dorchester
Ей на, нищо ново под слънцето green_angel.gif

Economic Left/Right: -3.00
Social Libertarian/Authoritarian: -2.21

Накъде клоня, ако сме в българското политическо пространство? green_flying.gif

synchu
^Комсомолка/социалистка wink.gif
sasoh
^Това ще е по-скоро ако беше left/authoritarian
ludmata
После що нямаме истинска демокрация тука в България biggrin.gif
Heartman
The Political Compass
Economic Left/Right: -2.38
Social Libertarian/Authoritarian: -2.62

Хей ме на, хаймана smile.gif и аз при Далай, лай, лай (само да изключа ехотоsmile.gif Лама се оказах
LOE
QUOTE (ludmata @ Mar 19 2009, 04:21 PM) *
После що нямаме истинска демокрация тука в България biggrin.gif

А къде има истинска? Аз все си мисля, че навсякъде е само на думи, също така хората далече не са достатъчно умни и отговорни за да може да бъдат демократични без демокрацията да бъде криво интерпретирана и да доведе до коренно различни резултати от очакваните smile.gif
Steff
Айде и аз да не се цепя от колектива wink.gif

CyberGene
Възм̀утен и ог̀орчен съм от вас! Само аз съм мноооого леко десен и ludmata, останалите сте левичари, та се не трае...
CursedSoul

И язе при левите...
fLiSk
Другари ! Предлагам да преминем в крайно авторитарното ляво ! Нашето време дойде! Да свалим задружно управата на този форум и да дадем власт на народа ! Свобода, равенство, братство (и едно твърдо сварено яйце за закуска) !

green_angel.gif hysterical.gif
billymilano
хммм - сбогом и благодаря за рибата
Roevers
Тестът е бая американски, като почнеш от "I'd always support my country whether right or wrong", свободните пазари, корпорациите-хищници (и третия свят), религията в училищата, имигрантите, антитероризмът, майките-домакини. Изброявам само неща, които не само че тук изобщо не са ни стигнали до главата, ами, предполагам, и всеки среден човек извън САЩ ще е против 3/4 от "десните" твърдения, като се имат предвид общите настроения.

Така че, малко или повече всички ще клоним наляво, освен акционерите на Shell и IBM, майките-домакини, пасторите-евангелисти, рейнджърите в Ирак и други такива членове на форума... Преувеличавам малко, ама не знам как да го кажа по друг начин. И аз съм горе-долу при Ганди...
Въобще не иде реч за това комунист ли си, капиталист ли си, във всеки случай.

Edit: като като погледнах тази таблица, за Европа вече ми е трудно да твърдя горното нещо smile.gif, така или иначе въпросите са твърде специфични и предполагат отношение, което за много хора е чисто на теория
CyberGene
Мисля, че нещата, които си изредил в началото просто звучат леко по американски зададени, но са напълно реалистични за България. Имаше спорове за изучаване на религия в училищата; имам познати, които се чудят дали жените им трябва да им гледат децата вкъщи или трябва да работят; по форумите на новинарските сайтове е пълно с хора, които защитават страната си, независимо от унизителната новина и факти, под които пишат; свободните пазари са нещо, което е напълно нормално за целия свят (без значение дали е добро или лошо); корпорациите-хищници отдавна са навлезли пак по целия свят (и по никакъв начин не са са само американски) и т.н.. Бих се съгласил донякъде само с антитероризма, но просто за локално българско ниво, иначе като цяло за Европа е също приложим.
fluti
Aйде и аз у лево girl_witch.gif :
AXE
Другари! Ето ме и мен:

green_angel.gif

Иначе съм, както се казва, строг, но справедлив wink.gif
Evtim Djerekarov
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2792/21...44795120173.PNG
abductor
Приятно ми е - Далай Лама! sleep.gif

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.